Katso videot!
Temptation Island Suomi -ohjelman Niklas ja Pauliina.

Tässä on Temptation Islandin uusi pari: Pauliina, 20, antautuu seksiin heti avausiltana – video!

Telkkari | 24.04.2017 12:23

Temptation Island Suomen kolmas kausi saa tällä viikolla uuden käänteen, kun viime viikon jaksoissa poistuneiden Emmin ja Jessen tilalle saapuu uusi pariskunta.

Nelonen tiedotti maanantaina, että uutena parina viettelysten äärelle saapuvat kotkalaise Niklas, 20, ja Pauliina, 20, jotka ovat seurustelleet jo teini-iästä lähtien, yli kolme vuotta, ja pari onkin erittäin vakavissaan toistensa kanssa. Ala-asteelta lähtien toisensa tuntenut pari tekee lähes kaiken yhdessä – paitsi käy bilettämässä. Menevämpi Pauliina tykkää käydä ulkona tyttökavereidensa kanssa, kun taas rauhallisempi Niklas viihtyy kotona.
 
Yhdessä vietetty aika on heidän mielestään pääosin mukavaa, mutta toisinaan ”vanhan avioparin” elämä aiheuttaa turhautumista ja riitoja, ja saa Pauliinan kiukuttelemaan. Temptation Islandille he lähtevätkin lähinnä Pauliinan tahdosta hankkimaan uusia kokemuksia ja saamaan varmuutta suhteen tilasta.

Jo heti alkuun käy selväksi, että saarella ollaan Pauliinan aloitteesta.

- Niklasta sai kyl jonkin verran painostaakin ennen kuin suostui sitten, nainen kihertää.

- Mä luulen, että Niklas on luullut tietävänsä minne se on tulossa, mutta todellisuudessa sillä ei ole mitään hajua, että missä se on tällä hetkellä. Täällä saadaan pistettyä parisuhde paskaksi niin äkkiä, että huh huh, varattu Joonas analysoi.

Kuten Seiska jo viime viikolla uutisoi, Pauliina pääsee sisään Temptation Islandin viettelyksiin jo ensimmäisissä bileissä, ja naisen edesottamukset saavatkin koko saaren hämmennyksiin.

- Siellä on laitettu munaa pannulle ja makkaraa piirakan väliin, sinkku-Jaakko tiivistää Pauliinan ensimmäisen illan touhut ulkopuolisen näkökulmasta.

Niklas jääkin katselemaan torstain iltanuotiovideota vakavin mielin ja huuli pyöreänä.

- Tervetuloa Temptation Islandille, juontaja Sami Kuronen toteaa lakonisesti. 
 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!