Telkkari

Tänään televisiossa: Pyhimys ja Jippu puhuvat Studiossa päihteistä

19.02.2019 19:04

Nina Rahkolan ja Kirsi Alm-Siiran toimittaman, suoran Studio-keskusteluohjelman vieraina nähdään tänään (19.2.) artistit Pyhimys ja Jippu.

Jakson aiheena on päihteiden käyttö. MTV:n mukaan Rahkola sai idean aiheeseen ollessaan lähdössä ulkoiluttamaan koiraansa ja törmätessään rappukäytävässä huumeita käyttävään pariskuntaan.

- Nainen makasi rappukäytävän porrastasanteella x-asennossa, kun mies upotti neulan hänen kaulasuoneensa.

Ristiriitaisia tunteita

Kirsi pohtii illan lähetyksen aihetta omasta näkökulmastaan Instagram-profiilissaan.

- PÄIHTEET. Niihin sisältyy valtava määrä asioita: iloa, surua, tuskaa, riippuvuutta ja menetystä. Itselläni on läheltä raskaitakin kokemuksia, kuten hukattuja lahjakkuuksia, hylättyjä lapsia, terveyden menettämistä ja päihteisiin liittyviä kuolemia. Toisaalta päihteet ovat mukana kuin vaivihkaa elämän onnellisissa käänteissä. Omissa häissänikin ikimuistoisimmat vitsit kerrottiin ”halkopinolla”. Päihteet ovat ristiriitaisia ja ne herättävät ristiriitaisia tunteita, hän kirjoittaa.

Illan vieraista Pyhimys avautui jo suositussa Vain elämää -ohjelmassa ansainneensa taskurahansa tehtailemalla kiljua. Jippu puolestaan on kertonut julkisuudessa avoimesti sairastumisestaan alkoholismiin.

LUE LISÄÄ: OHO, TÄLTÄ LAULAJA JIPPU NÄYTTÄÄ NYKYÄÄN - TUNNISTAISITKO?

Asiantuntijana illan suorassa lähetyksessä sohvalle istuu päihdelääkäri Antti Loimalahti. Tarinansa kertoo anonyymisti myös huumeita käyttävä äiti.  

Studio MTV3-kanavalla ja MTV-palvelussa tiistaisin kello 21.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:MTV MEDIA ja instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!