fbq
Telkkari
16.04.2019 21:01
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus
lola odusoga
Tämän erityiskyvyn Lola Odusoga menetti Selviytyjissä nälän ja karujen olojen myötä: ”Aivan kaffella!"
Telkkari
16.04.2019 21:01
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus

Selviytyjät Suomi -ohjelmasta tippunut Lola Odusoga avaa Apu-lehden blogissaan tunnelmia kuvausten takana. Tunnin mittaiseen ohjelmaan valitaan vain parhaat palat, mutta pelkästään kisojen kuvaamiset voivat kestää tunti toisensa jälkeen. 

Palkintotehtävässä Lola luuli harvinaisen taitonsa kantavan odotettuun ratkaisuun. Väärin meni. 

- Mutta, nyt huomasi, että normaalisti erittäin hyvä tarkka valokuvamuistini oli tässä lähes kuukauden kestäneessä lämmössä ja ravinnonpuutteessa haihtunut lähes kokonaan. Ajatus ei pysynyt millään kiinni kuvassa, vaikka normaalitilanteessa kuvan muistaminen kertavilkaisulla olisi ollut ehdoton valttini. No, ei ollut nyt, mitään ei jäänyt mieleen.

Lue lisää: Wallu Valpio blogissaan: Lola Odusoga joutui Selviytyjissä eriskummalliseen tilanteeseen - "Oli aika ihanaa katsoa!"

Lola kertoo nähneensä tehtävän jo aikaisemmin Selviytyjien alkuperäisversiossa. Valitettavasti siitäkään ei ollut naiselle mitään hyötyä. 

-  Valitsemallani tavalla kiire oli koko ajan. Aivan kuten Selviytyjissä muutoinkin, olisi pitänyt hoksata se, että moka onkin tässä tehtävässä mahdollisuus. Muutama muu keksi, että pallon ajalehtiessa hitaasti rännissä, sai hyvää aikaa katsella peliä ja tehdä suunnitelmia, minä en. En tajunnut vilkaista koko palapeliä tuona aikana, vaan tuijottelin pallon hidasta etenemistä selkä palapeliin päin. Aivan kaffella.

Viime sunnuntain jakso päättyi siihen, että lähes kuukauden jälkeen Lola kuuli ohjelman juontajan Juuso Mäkilähteen karut sanat: Heimo on puhunut – sinun täytyy poistua saarelta välittömästi. 


 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »