fbqTällaisia ovat Putouksen uudet sketsihahmot! | Seiska
Telkkari
21.01.2017 21:29
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: MTV
Putous
Tällaisia ovat Putouksen uudet sketsihahmot!
Telkkari
21.01.2017 21:29
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: MTV

Viihdesarja Putouksen uudet sketsihahmot on esitelty.

 

Amurin enkeli

Suoraan Tampereen ilmatilasta Putouksen studioon saapunut Amurin enkeli on kuin Jumalan Tinderi. Hokema awink, awink kuullaan varmasti monissa keskusteluissa tulevien viikkojen aikana.

Amurin enkeli

 

”Ratiomies” Murosen Kari

Järvenpäässä asuva Murosen Kari on radiosta tuttu mies. Hän toistaa useasti lausahdusta ”voe mahollinen paikka, nyt meitä viiään!”

Murosen Kari

 

 

Isä Nitro

Pontikkaa keittelevä pappi Isä Nitro ei tahdo pitäytyä totuudessa. Pappi muistuttaa usein, että elämme kovia aikoja.

Isä Nitro

 

Aina Inkeri Ankeinen

Aina Inkeri Ankeinen on Suomen epätyytyväisin ihminen. Hän harrastaa muun muassa kassajonossa ohittelua ja mahdollisimman pienillä kolikoilla maksamista. Hokee useasti: ”Oi, luoja, ota minut jo pois täältä!”

Aina Inkeri Ankeinen

 

Hansvilivili Hansvälimäki

Maskusta kotoisin oleva lehtitelinevirtuoosi haluaa levittää kansanperinnettä. Melko pörröisen Hansvilivili Hansvälimäen motto on yksinkertainen: ”mitä tanakampi molo, sitä hurjempi meno”.

Hansvilivili Hansvälimäki

 

 

Turkka ”Stögis” Kuppi

Turkka ”Stögis” Kuppi on ensimmäinen Mr Finland vuodelta 1987. Hän on tehnyt töitä laulajana ja mallina. Hänen harrastuksiinsa kuuluu muun muassa huoltoasemamatkailu.

Turkka Kuppi

 

Abdul Tuisku

Sympaattinen laulajalupaus Rovaniemeltä. Hän sijoittui toiseksi Afrikan ensimmäisessä Idols-kilpailussa. Hokee lähes koko ajan lausahdusta ”mie floppaan”. Muistuttaa tarinaltaan ja tyyliltään hämmästyttävän paljon erästä maamme suosituinta popparia.

Abdul Tuisku