fbq
Telkkari
28.01.2022 18:40
Teksti: Anuliina Liukkonen |Kuvat: Yle
Exit
Tällaisena seksiä ja huumeita pursuava Exit-kohusarja palaa ruutuun
Telkkari
28.01.2022 18:40
Teksti: Anuliina Liukkonen |Kuvat: Yle

Loppuvuodesta uutisoitiin, että katsojamenestykseksi noussut, seksin ja päihteiden marinoima norjalainen draamasarja Exit saa kolmannen kauden, joka julkaistaan keväällä 2023. Kuvaukset ovat alkamassa helmikuussa 2022. 

– Kaikki neljä päähahmoa ovat mukana myös ensi kaudella, tuottaja Petter Testmann-Koch vahvistaa norjalaislehti VG:ssä. 

Hän paljastaa, että uusissa jaksoissa mukana on kryptovaluutta. 

– Pimeään rahaan on helppoa päästä käsiksi kryptovaluutan kautta. Se sopii hyvin sarjan juoneen.

Testmann-Koch kuvailee artikkelissa, että sarjan tekijöillä on tavoitteena aina ylittää se, mitä on tehty aiemmin. Hän kertoo myös, että kolmannella kaudella mukana on islantilainen ohjaaja Gisli Örn Garðarsson, joka ohjaa muutaman jakson. 

Exit
Exit on herättänyt valtavasti huomiota ympäri maailman.​​​​

 

Oslon rahoituspiirien pimeää kaksoiselämää luotaava Exit kertoo tosielämään pohjaten neljästä finanssihaista, joiden elämä tulvii seksiä, loputonta alkoholin- ja huumeidenkäyttöä sekä julmaa ja äkkiväärää väkivaltaa. Sarja on herättänyt niin kauhistusta, kritiikkiä kuin ylistystä ympäri maailmaa. Samalla se on kerännyt valtavasti katsojia. Norjassa se löi kaikki katsojaennätyksen suoratoistopalveluissa.

Myös Suomessa puuhataan parhaillaan omaa versiota Exitistä. Se tulee nähtäväksi C Moressa tämän vuoden aikana. Suomalaisversion ohjaa Olli Ilpo Salonen, ja käsikirjoituksen tekevät Tuomas Vimma ja Matti Koskinen. Näyttelijöitä ei ole vielä julkistettu.

Exitin kaksi ensimmäistä kautta ovat katsottavissa Yle Areenassa.