fbq
Telkkari
03.02.2022 21:25
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Nelonen, EVA-LIISA ORUPÕLD
TIS-Siiri ja Jani

TIS: Siiristä eronnut Jani kaipailee vahvasti Siirin perään – sydäntäsärkevä vastaus Sami Kurosen kysymykseen: ”Kaipaisin edelleen..”

Telkkari
03.02.2022 21:25
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Nelonen, EVA-LIISA ORUPÕLD

Temptation island Suomen viimeisessä jaksossa ollaan tänään torstaina (3.2.) jälleennäkemisen parissa, kun viime kesänä kuvatun 10. tuotantokauden osallistujat kokoontuvat kertomaan kuulumisiaan. 

Eräs osallistujista saapuu kokoontumiseen kuitenkin yksin. Jani on paikalla nimittäin ilman Siiriä, joka estyi osallistumasta erikoisjakson kuvauksiin harrastuskiireidensä vuoksi. Jani kertoo kameroille jo jakson alkupuolella, miten hänelle ja Siirille kävi kuvausten jälkeen.

- Asuttiin kuukausi tai kaksi kämppiksinä. Tulimme siihen tulokseen, ettei siitä jatkettu eteenpäin. Muutin sitten sieltä pois. Kyllä se harmittaa, että päädyimme eroon. Mä uskon, että vielä pieni kipinä on jäljellä.

Myöhemmin osallistujat katsovat yhdessä videomateriaalia Siirin ja Janin Tempparit-reissusta. Sitten juontaja Sami Kuronen kyselee pariskunnan molemmilta osapuolilta näiden yksilöllisiä kuulumisia. Sen jälkeen hän tiedustelee kaksikon yhteistä tilannetta, johon saatiin vastaus jo aiemmin Janilta.

Katsojan huomio kiinnittyy siihen, että Janilla tuntuu olevan kova kaipuu Siiriä kohtaan. Sami päättää kysyä Janilta, millaista naista tämä kaipaisi.

- Mä kaipaisin edelleen Siiriä mun rinnalle, harvasanainen Jani vastaa.

Tempparit-pariskunnat
Vain yksi pari jatkoi yhdessä Temppareiden jälkeen, kun Viivi ja Valtteri (oik.) lähtivät Suomeen onnellisena kihlaparina Valtterin kosittua Viiviä.

Sami ja pariskunta keskustelevat myös asioista, jotka alkoivat hiertää kaksikon suhteessa. Käy ilmi, että Jani ei ole ollut avoin keskustelemaan menneisyydessä tapahtuneista asioista Siirin kanssa. Tämä puhumattomuus taas on hiertänyt Siiriä. Sami tiedusteleekin Siiriltä, onko yhteen palaamiselle edes teoreettista mahdollisuutta.

- Kyllä mun mielestä. Olen entistä varovaisempi sen luottamuksen suhteen, aika kauan pitää katsella ja kerätä sitä luottamusta. Toivottavasti Jani tajuaa ajan kanssa asiat sekä aikuistuisi niin, että olisi luottamuksen arvoinen, Siiri päättää.

Lue myös: Siiri julkaisi paljonpuhuvat todisteet kohauttavan TIS-eron taustalla - katsojat puolustavat Jania

Katsojille luottamuspulan syyt jäävät hieman epäselviksi. Siiri kertoi Seiskalle kaksikon nykykuulumisista jo viime viikolla vieraillessaan Seiskan Iltaroviolla.

Lue myös: Temptation Islandissa eronnut Siiri paljastaa, mitä kuvausten jälkeen tapahtui: ”Jani piti hyökkäävänä, jos…”