Telkkari

TIS: Miran raisusta seksisessiosta tietämätön Valto puntaroi suhdettaan 24 tunnin treffeillä: "Jännittää, että hän menee siellä tekemään jotain tyhmää!"

28.05.2020 13:22

Torstaina Nelosella esitettävässä Temptation Island Suomen jaksossa Valto ja Aliisa viettävät yhdessä 24 tunnin unelmatreffejä päivää ennen viimeistä iltanuotiota. He päättävät hotellille saavuttuaan nukkumisjärjestelyistä, ja Valto toteaa, että he voivat nukkua samassa sängyssä.

-  Kyllähän tää tuntuu aika oudolta nukkua Aliisan vieressä, mutta olenhan tässä treffaillut jo kolme viikkoa muiden tyttöjen kanssa, Valto toteaa.

- Olen tottunut siihen, ettei Mira ole täällä mukana. Olisipa Mira tässä mun kanssa, mutta me nähdään sitten huomenna! Katsotaan sitten.

Aliisa myöntää tuntevansa hieman ihastumisen tunteita Valtoa kohtaan.

- Tässä kolmen viikon aikana kun olen tutustunut Valtoon, niin on herännyt mielenkiintoa ja ehkä pientä ihastusta häntä kohtaan, Aliisa paljastaa.

Hän ei kuitenkaan halua lähteä rikkomaan Valton ja Miran parisuhdetta.

- Kyllä minä joudun himmailemaan aika paljonkin tavallaan, kun tiedän että Valtolla on tyttöystävä. Heillä on ainakin tähän mennessä ollut hyvä suhde, niin arvostan heitä ja heidän suhdetta, Aliisa toteaa.

Valto ja Aliisa
Aliisa ja Valto viettävät mukavia treffejä yhdessä, vaikka Valtoa mietityttää huominen iltanuotio.

"Mira olisi ollut ihan skitsona tuolla"

Kaksikko puhuu treffien aikana paljon Valton kumppanista Mirasta, sillä Valto on viime aikoina pettynyt Miran käytökseen viettelysten saarella. Valto ei vielä tiedä, että Mira on harrastanut seksiä Markuksen kanssa ja koko sessio on tallentunut kameroille.

- Pahinta täällä on ollut se, kun Mira pisti oikean ison vaihteen päälle ja he menivät kameroita piiloon. Ja se, että hän on siellä voihkinut sitä, että millainen houkutus Markus on, Valto sanoo.

- Mira varmasti tietää, että tuollaisen katsominen satuttaa. Itse jos olisin tehnyt tuollaista, niin Mira olisi varmaan ollut ihan skitsona tuolla.

Aliisa lähtee tunnustelemaan, miltä Valtosta on tuntunut, kun Mira on hakeutunut Markuksen seuraan.

- Millainen fiilis sulla on siitä, että sä olisit ollut korvattavissa?

- Just se, että mitä hittoa. Että onko se noin helppoa, vaihdetaan vaan ukkoa? Ihan älytöntä.

Valto
Valto on huolissaan parisuhteestaan Miran kanssa.

"Jännittää"

Aliisa tuomitsee melko suoraan Miran viimeaikaiset teot viettelysten saarella.

- Kyllä se kertoo aika paljon, että Mira on korvannut Valton toisella miehellä.

Aliisa kuitenkin kannustaa Valtoa jaksamaan, ja muistuttaa häntä huomisesta iltanuotiosta.

- Mua vaan jännittää se, että hän menee siellä tekemään jotain tyhmää, Valto toteaa.

 

 

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Nelonen
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!