TIS: Mira ja Mattu heittäytyivät antaumuksella kosketteluleikkiin - Emilia harmittelee, että jäi ilosta paitsi: ”Miksi mä sammuin?"”

Telkkari | 19.05.2020 20:04

Temptation Island Suomen seitsemäs tuotantokausi lähenee loppuaan. Naisten resortilla keskustellaan keskiviikkona esitettävässä jaksossa parhaista muistoista viettelysten saarella.

Miran mielestä ”noppabileet” olivat hänelle kenties tärkeimmät bileet.

Kameroilta piiloon! Temptation Island Suomessa Mira ja Markus flirttailevat jatkuvasti ja vetäytyvät makuuhuoneeseen: "Mulla seisoi kaks tuntia putkeen!"

- En tiedä, että oliko se sitten noiden noppien takia että lähestyttiin, kun ne tehtävät olivat niin fyysisiä. Lähennyttiin fyysisesti bileiden aikana, Mira toteaa.

- Ennen niitä bileitä oltiin aika rauhallisia, että istuttiin vaan ja juteltiin sekä tutustuttiin. Kaikilla oli se oma ”space”, Mira selventää.

Hävytöntä rietastelua Temptation Island Suomessa: sinkkumies hieroo elintään varatun Mathildan kasvoille - "Minä tein Matulle simbat!"

Markus kertoo millaisista bileistä oikein on kyse.

- Meillä oli kaksi noppaa, yhdessä luki eri ruumiinosat ja toisessa oli mitä sille ruumiinosalle pitää tehdä, Markus sanoo.

Ikuinen vappu jatkuu Temptation Island Suomessa! Wallu ottaa liikaa miestä väkevämpää ja avautuu kiusallisesti: Olen vemputtanut töissä, junassa...

Mattu ja nopat
Kyseinen ilta oli se, jolloin Maccen jalkafetissi paljastui. Mattu nuoli illan aikana Macen varpaita.

"Miksi mä sammuin"

Kaikki muistelevat juhlia iloisesti, paitsi yksi varatuista naisista.

- Niin, kaikki paitsi Emppu oli siinä mukana, Mira naurahtaa.

- Mua ärsyttää se vieläkin! Miksi mä sammuin sinä iltana? Emppu huudahtaa.

Kyseessä oli ilta jolloin sinkkumiehet halusivat kovasti tukea Emppua edellisen iltanuotion takia. Se oli Empulle todella rankka ilta, sillä Wallun video sai hänet järkyttymään pahasti. Pitkän illan päätteeksi Emppu sammuikin terassille.

Temptation Island Suomi: Emppu saa tarpeekseen Wallun sekoilusta: Vaikka olisin kuinka kännissä, voidaanko olla puhumatta siitä?!

 

 

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Nelonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!