Telkkari
Katso videot!

TIS-Jennan Iltarovio -vlogi jakso 3: Sinkku-Tonin oli määrä lähteä Temptation Island Suomeen kumppanin kanssa - toisin kävi: ”Kuukausi eron jälkeen päätin…”

29.03.2019 12:33

Temptation Island Suomi -Jennan Iltarovio-videoblogin kolmannessa jaksossa ääneen pääsee naisten saarella kilpaillut sinkku-Toni

Vaikka Toni lähtikin viettelysten saarelle sinkkuna, oli tilanne hieman erilainen vielä muutama kuukausi ennen kuvauksia. 

- Mun oli aluksi tarkoitus lähteä Temptation Islandille pariskuntana, mutta sitten tuli ero. Kuukauden jälkeen päätin, että lähden mukaan sinkkuna, Toni paljastaa. 

temptation island suomi toni ja jenna

Temptation Island Suomen kuuden ensimmäisen jakson aikana on jo nähty särkyneitä sydämiä. Toni onkin sitä mieltä, että oli huomattavasti parempi vaihtoehto lähteä mukaan ilman paineita omasta puolisosta. 

- Luulen, että varattuna en välttämättä pystyisi itse kieltäytymään sinkkunaisten houkutuksista. Henkilökohtaisesti en halua tuomita ketään, koska luultavasti olisin samanlainen. 

Saarella on ensimmäisen kuuden päivän aikana nähty jo kuinka saarelta poistunut Janne petti avovaimoaan Tiaa ensimmäisissä bileissä. Lähes samalla teemalla on edennyt Iiro, joka on viettänyt öitä sinkku-Janinan kanssa. 

Iiron kumppani Meiju on joutunut katsomaan miehensä muhinointia jokaisella iltanuotiolla. Tilanne on jo edennyt siihen pisteeseen, että Meiju on lähes valmis heittämään suhteensa roskakoriin, ja syystä. 

Mitä mieltä Toni oli Juuson raivareista? Katso TIS-Jennan Iltarovion jakso 3! 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:tuomas selänne
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!