Hyppää pääsisältöön

TIS-Jennan Iltarovio -jakso 6: Haluatko Temppareihin? Mieti kaksi kertaa: ”Avierostani tiedettiin jo ennen kuin...”

TIS-Jennan Iltarovion kuudessa jaksossa paneudutaan julkisuuteen. Vaikka Temptation Island Suomen viiden tuotantokausi pyörii edelleen televisiossa, on Nelonen aloittanut rekryn jo sarjan kuudetta tuotantokautta varten. 

Jenna esiintyi ensimmäistä kertaa julkisuudessa vuonna 2014. Tuolloin vasta 19-vuotias Jenna osallistui Big Brother -kilpailuun. Ulos Jenna käveli yhtä kokemusta ja parisuhdetta rikkaampana. Valitettavasti Jennan ja Danin avioliitto kariutui vain muutama kuukausi häiden jälkeen. 

Lue lisää:  Sokkiero! Suomalaisen Big Brother -parin Jennan ja Danin liitto päättyi - häistä vasta kaksi kuukautta!

Tuoreessa Iltarovio-jaksossa Jenna haluaa muistuttaa kaikkia Temptation Island Suomen seuraavalle kaudelle hakevia ihmisiä siitä, että sen jälkeen mikään ei ole entisellään.

 - En tiedä onko juuri julkisuus sellainen asia, jonka vuoksi suurin osa haluaa mukaan televisio-ohjelmiin. Se ei aina ole ruusuista. Siinä tulee sellainen asia, jonka ihmiset ovat varmaan jo huomanneet, että kaivetaan ulosottotietoja, rötöksiä ja ihan kaikkea mitä sulta vaan voi löytyä! 

- Mulla on sinänsä käynyt hyvä tuuri näiden asioiden kanssa, koska mulla ei esimeriksi ole mitään rikostaustaa. Omakohtaisena kokemuksena voin sano, ettei ole helppoa lukea lehdistä sun omasta erosta. Ennen kuin minun ja avomieheni ero edes tuli julki, niin niin multa kysyttiin kommentteja aiheesta. Sitten tajusin, että mun on helpompi sanoa totuus kuin se, että asiaa ruvetaan spekuloimaan. En ole varma luuleeko jengi, että vuodamme itse asioita lehdille? Jenna avaa. 
 


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
Seiskan toimitus

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!