TIS-Jennan Iltarovio jakso 3 - pettämisen tuska ja sen helppous: "Teki mieli mennä ruudun läpi ja antaa Lancelle..."

01.11.2019 08:56

TIS-Jennan Iltaroviolla paneudutaan tällä viikolla pettämiseen, jota nähtiin kuluneen viikon Temptation Island Suomi -jaksoissa yllin kyllin. Mari päätyi haastamaan sormileikkejä Joonan kanssa, kun taas aiemmin niin kiltisti käyttäytynyt Lance menee ja suutelee intohimoisesti sinkku-Rebeccaa

Eritysti Lancen toiminta on yllättänyt kaikki. Niin fanit kuin myös hänen tyttöystävänsä Viivin, joka murtui täysin, kun hän joutui katsomaan miehensä toimintaa iltanuotiolla. 

TAUSTAA: Jälleen yksi parisuhde palasiksi Temptation Island Suomessa! Viivi murtuu iltanuotiolla lohduttomaan itkuun: "Olen ihan ****n romuna, että mikä juttu"

Myös Jenna oli raivoissaan tilanteesta. 

- Teki mieli mennä sen ruudun läpi, ottaa Lancea korvista kiinni ja #€%&?! Miksi sä teet noin?! Jenna tilittää kovaan ääneen. 

Jenna pohtiikin, että minkä vuoksi ohjelmaan on lähtenyt sellaisia pariskuntia, jotka ovat valmiita pettämään puolisoaan vain muutaman päivän jälkeen. 

- Voin sanoa, että minulla on kokemusta petetyksi tulemisesta. Varmaa on se, etten enää ikinä aio sietää sitä. Minua ei petetä ja se on piste, Jenna kertoo tiukkana. 

Jennaa myös mietityttää se, että varatut miehet tuntuvat pudottavan sellaisia sinkkunaisia, joiden kanssa he mitä luultavimmin eivät päätyisi vällyjen väliin. 

- Aivan kuin siellä pidettäisiin sellaisia naisia, joiden kanssa olisi mahdollisuus pettää. Meidän kaudella haluttiin pitää sinkkuja keiden kanssa oli upeita ja syvällisiä keskusteluja. Sitä kaipaan tältäkin kaudelta. 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!