Hyppää pääsisältöön

TIS-Jennan Iltarovio -jakso 11: Juhon naistenkaatoennätys ja avoliitto!

Temptation Island Suomi lähenee loppuaan ja niin lähenee myös TIS-Jennan Iltaroviokin. Videoblogin toiseksi viimeisessä jaksossa paneudutaan muun muassa Juhon ja Jeninan viimeiseen iltanuotioon, jonka aikana parin suhde tuli virallisesti tiensä päähän. 

TAUSTAA: Temptation Island Suomessa suhteensa ryssinyt Juho löysi uuden rakkauden – avoliitto toisen TIS-kaunottaren kanssa: ”Muutettiin yhteen vappuna”

- Odotin koko ajan, että iltanuotiolla tapahtuisi jokin suuri hässäkkä, MUTTA EI! Jos minä olisin Jenina niin olisin käynyt Juhon kurkkuun kiinni, Jenna pohtii. 

Jenna on myös suorastaan tyrmistynyt siitä, miten monta naista Juho ehti kolmen viikon kuvauksien aikana lumota. 

tis-nelikko

-Siis sillähän on nyt sitten ollut Salla, TT (Taru-Tiina), Venla ja Fanni. Eikö tää riko jo jotain ennätyksiä? Jenna pohtii. 

TAUSTAA: Myrsky iski Temptation Island Suomeen– masturbointia ja parinvaihtoa pimeydessä: ”Laitettiin pojalla seisomaan”

Juhon ja Venlan parisuhde on jo edennyt siihen pisteeseen, että nykyään he asuvat avoliitossa. Pari muutti yhteen aivan vapun jälkeen.

- Kun kuulin heidän suhteestaan ensimmäisen kerran, olin ihan että MITÄ?! Suhde yllätti kaikki, koska saarella heidän välillään ei ollut mitään! 


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
nelonen media

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!