TIS-Jennan Iltarovio - jakso 1 - Sinkkunaisille kovaa kritiikkiä: "Mimmit, me tiedetään, että te osaatte twerkata"

18.10.2019 11:04

Temptation Island Suomi on tehnyt paluun ja niin on myös Jenna Mäkikyrön luotsaama Iltarovio. Toisen tuotantokauden ensimmäisessä jaksossa suorasukainen lapin tyttö ruotii uudet pariskunnat sekä viettelevät sinkkumimmit!

Jennalla on muutama sana sanottava erityisesti ensimmäisen illan bileistä sekä sinkkunaisten esittelykierroksesta. 

- Mitä vi**ua? Mietin, että miten tämä voi mennä näin härskiksi. Siellähän sekoiltiin siis aivan kunnolla! Tytöt osas juoda, pojat osas juoda ja pariskunnat osaas juoda! 

TAUSTAA: Temptation Island Suomi -Väpä syyllistää tyttöystäväänsä anaaliseksin puutteesta – Mari puolustautuu iltanuotiolla: ”Kyllä mä tykkään, mutta…”

- Yks asia ei mennyt mun kaaliin, ja se on sinkkumimmien twerkkaus. Jos minulle olisi omalla kaudellani sanottu, että: ”No niin, nyt kaikki sitten twerkkaa esittelyssä”, niin olisin kieltäytynyt. En tekisi sitä ikikuunapäivänä! Olisin näyttänyt siltä, että olen saanut jonkinlaisen kohtauksen.

- Aina kun ohjelma leikattiin naisten resortilta miesten resortille, niin ensimmäisenä näki per**itä. Miksi?! Ajattelin vain, että ei kai nyt taas! Tytöt lopettakaa, me ollaan nyt nähty, että te osaatte twerkata…

Mitä on vielä näkemättä?

Jennalla on ensi käden kokemusta siitä, ettei kaikki resortilla kuvattu materiaali päädy televisioon asti. 

- Kyllä on hassua miettiä, että itse olen ollut samassa formaatissa ja tiedän, että kulisseissakin tapahtuu ihan sikana asioita. Minusta tuntuu, ettei meidänkään kaudella näytetty niitä todella pahoja juttuja, joten mietin onko näiden kaudella tapahtunut vieläkin pahempiakin juttuja joita ei oo näytetty? Vai onko nyt telkkariin laitettu kaikki! 
 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!