Hyppää pääsisältöön

TIS-Jenna Iltarovio -vlog jakso 5: Niko Saarisen rankka sinkkuraati - "TT olet harhainen - ole hiljaa äläkä nolaa itseäsi"

On jälleen aika uppoutua TIS-Jennan Iltarovio -videoblogin uuteen jaksoon. Vieraana on yksi Tempation Island Suomen suurimpia faneja – itsekin tosi-tv-tittelin omaava Niko Saarinen

Tästä videosta ei kovia mielipiteitä puutu ja se on varmaa, ainakin mitä naissinkkuihin tulee. Esimeriksi kun Niko paneutuu Taru-Tiinan, tuttavallisemmin TT:n tuoreisiin seksileikkeihin Juhon kanssa. 

Keskiviikon TIS-jaksossa nimittäin nähtiin kuinka kosteana ja myrskyisenä yönä TT painuu sänkyyn Juhon kanssa ja päättää masturboida tätä samalla kun Juhon mielitietty Fanni on samassa huoneessa. Ettei tilanne olisi valmiiksi tarpeeksi kieroutunut, TT on rehellisesti korviaan myöten ihastunut lutuiseen Atsoon

Ylläolevan episodin detaljeet voit lukea täältä: Myrsky iski Temptation Island Suomeen– masturbointia ja parinvaihtoa pimeydessä: ”Laitettiin pojalla seisomaan”

-Mun mielestä TT on muutenkin aika ristiriitainen, se vaikuttaa aika psykoottiselta kun puhuu siitä, että: Atsokin on kiinnostunut musta. Sit mä mietin, että TT, EI OLE. Jätä se miesraukka rauhaan. Kun TT meni tän Juhon kanssa, niin mietin tiesiköhän TT edes, että ketä se ****** siellä?! Ihan oikeasti, mitä jos se sekotti ne miehet? Niko pohtii. 

Saarisella on myös mielipide Fannista, joka puolestaan on tunnustanut leikittelevänsä Juhon tunteilla. 

- Fanni on mun mielestä törkeä! Tai juuri se, että se pelaa Juhon kanssa vaikka ei ole edes kiinnostunut siitä. Mutta toisaalta, onko se väärin? Sehän on tuolla viettelemässä, että hän tekee kyllä työnsä parhaiten. Mut jotenkin Fanni on liian… Halpamainen mun makuun. Fanni on sarjan kannalta aivan loistava, sellainen vosu siellä pitää ollakin. Mut vosu, Niko latoo. 

Katso koko video – TIS-Jennan Iltarovio jakso 5!


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
seiskan toimitus

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!