fbq
Telkkari
22.03.2019 12:00
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus & Tuomas Selänne
TIS-Jenna Iltarovio -vlog jakso 2: Yllätyssuhde paljastuu – Janne ja Jonna seurustelevat: ”Törmäsimme Tiaan Imatran ainoassa Pizzeriassa"
Telkkari
22.03.2019 12:00
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus & Tuomas Selänne

Seiskan Temptation Island Suomi -videoblogin toinen jakso on ilmestynyt. TIS-Jennan Iltaroviossa käsitellään tällä viikolla erityisesti Jannen ja Tian suhdetta, joka kärjistyi torstai-illan jaksossa siihen, että pari päätti  poistua viettelysten saarelta. 

Sen lisäksi Jennan vieraana nähdään Jannen kanssa yhteisen sävelen löytänyt sinkku-Jonna

Janne ja Jonna löysivät toisensa jo ensimmäisissä bileissä, joiden aikana he viettivät yhteistä aikaa muhinoinnin parissa. Sen lisäksi pari päätyi samaan sänkyyn, mutta mitään sen ihmeellisempää ei kummankaan mukaan tapahtunut. 

Lue lisää: Sokkikäänne! Yksi pari jättää Temptation Island Suomen – dramaattinen iltanuotio saa Sami Kurosenkin vakavaksi: ”Hän on ihan tietoisesti toiminut”

Suurin yllätys tulee siinä, että Janne ja Jonna ovat aloittaneet seurustelusuhteen sarjan päättymisen jälkeen. 

- Olin Jannen luona Imatralla ja bileillan jälkeen päädyimme pizzeriaan. Siellähän on siis yksi pizzeria tai kaksi, no kuitenkin, olimme jommassa kummassa. Kuitenkin, olimme siinä tiskillä ja suutelimme, kun Janne sitten sanoi, että "tuolla on Tia". Käännyin ympäri ja siellä se nutturapää istui, Jonna kertoo. 

Katso myös Iltarovion ensimmäinen jakso! 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »