Telkkari
Katso videot!

TIS-Jenna Iltarovio - jakso 7 - vieraana Viivi: "Eniten satuttavat sellaiset läskikommentit, joissa..."

05.12.2019 18:00

Seiskan TIS-Jennan Iltarovio -videoblogissa päästään tänään perjantaina (6.12.) tutustumaan Viiviin ja siihen, miltä julkisuus ja sen tuomat asiat ovat naisesta tuntuneet. Sen lisäksi Viivi paljastaa miltä hänen kumppaninsa Lancen laukomat kommentit tuntuvat nyt, kun hän on voinut seurata niitä televisiosta. 

TAUSTAA: Temptation Island Suomi: Viivin painoa törkeästi kommentoinut Lance ei kadu aiheuttamaansa mielipahaa pätkääkään - vikittelee bileissä sinkku-Rebeccaa: "Sulla on ihan v***n fit kroppa"

- Tunnen hänet, niin välillä kuin katsoin ohjelmaa niin tuli fiilis, ettei tuo edes ole Lance. Ihan kin hän olisi hukassa. Eniten korvaani särähti, kun Lance suuteli Rebeccaa ja sen jälkeen kommentoi, että ”Minun ja Viivin suhteessa on todella tärkeää ja siinä ollaan onnistuttu”, Viivi nauraa epäuskoisesti. 

Sosiaalisessa mediassa ja anonyymeillä keskustelupalstoilla on käyty koko TIS-kauden aikana tiukkaa puintia ohjelman osallistujista. Alun perin Viivi pelkäsi saavansa kovaa kritiikkiä painostaan. 

- Mä ajattelen niin, että jos Pekka Pihtiputaalta haukkuu minua Jodelissa läskiksi niin se on minulle aivan sama, koska tuollaisten kommenttien rinnalla olen saanut myös niin paljon hyvää palautetta. 

- Välillä on myös huonoja päiviä ja sattuuhan se lukea jostain, että ”Viivi on niin lihava”. Pahinta ovat sellaiset kommentit, joissa kerrotaan, että: ”Viivi olisi todella kuuma, jos se olisi laihempi”. Noi on sellaisia asioita, että saattaa itsekin ajatella, että hyväksyttäisiinkö minut paremmin, jos olisin hoikempi. 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:seiskan toimitus & NELONEN MEDIA
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

BB-Valvomo: Minna kommentoi kiusaamiskohua ja välejään Arttuun – otti kantaa kohu-Sinin saamaan ryöpytykseen!

Katso video!

Johanna Tukiaisen kihlaus oli mennä pahasti pieleen – ei ymmärtänyt Paul-rakastaan!

Katso video!

Inspiraatiota Justin Bieberiltä! Ex-vaimo tatuoi Amadeus Lundbergin niskan – ”Sattui kamalasti!”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!