Telkkari
Katso videot!

TIS-Jenna Iltarovio - jakso 6: "Tämä suhde on tuhoon tuomittu! Väpä pani menemään kuin Duracell-pupu!"

22.11.2019 11:28

TIS-Jennan Iltaroviolla paneudutaan tällä viikolla erityisesti Santerin triodraamaan sekä Marin ja Väpä erikoiseen parisuhteeseen. 

Erityisesti Santerin teot ovat saaneet Jennan yökötyksen partaalle. 

TAUSTAA: Temptation Island Suomi -Santerin selkäranka katkeaa – antautuu houkutukselle: ”Oho – en kadu mitään”

- Aloitetaan siitä, että teet todella väärin tyttöystävääsi kohtaa. Sitten sinulla on resorttityttöystäviä kaksin kappalein. Santeri, tuo on niin ällöttävää toimintaa! Minua surettaa Annikan ja Marinan puolesta, että he ovat ajautuneet tuohon tilanteeseen. 

- Aluksi Santeri vaikutti todella ihanalta herrasmieheltä, mutta kun hän aloitti tuon sopan hämmentämisen niin sinne meni pisteet. Hyi helv***i! Santerilla on siellä kolme tyttöystävää, vaikka yhden kanssa hän sarjan kuvauksiin lähti. 

Lue myös: ​​​​​​​Temptation Island Suomessa syntinen seksipaljastus – tätä kameraryhmä ei saanut taltioitua: ”Ei vi**u mahdu mun päähän”

Myös Marin ja Väpän tilanne saa Jennan verenpaineen nousemaan. Kaksikko on nimittäin rikkonut parisuhteen rajoja jatkuvalla syötöllä. Mari on harrastanut seksiä Joonan kanssa ja vieläpä piilossa kameroilta. Väpä taas on harrastanut muita esileikkejä resottiromanssinsa Aden kanssa. 

- Aina kaikki asiat o puhuttavissa. Tämän viikon jakson lopussa näkyy, kuinka Väpä painaa sängyssä aivan Duracell-pupuna menemään. Kyllä mä haluan nähdä miten Mari reagoi siihen iltanuotiolla! Nyt hän saa kokea sen saman tunteen minkä Väpä, kun hän joutui kuulemaan tyttöystävänsä seksileikeistä. Olen myös sitä mieltä, että tämä suhde on aivan tuhoon tuomittu. 

Temptation Island Suomi Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin kello 21! 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Julia asteli Big Brother -taloon epävarmana parisuhdestatuksestaan - paljasti vihdoin tilanteensa!

Katso video!

Temptation Island -Meiju menee kauneusleikkaukseen – ei kuitenkaan ymmärrä plastiikkakirurgiaan: ”Joudun käyttämään Google-kääntäjää”

Katso video!

Romutransu Markus Kuotesaho paljastaa vaatekertansa rahallisen arvon: "Tämä hame maksoi 40 senttiä" - katso video!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!