Katso videot!

TIS-Iltarovio: Wallu raivostui Emilian nakuilusta – paljasti syyn raivolleen: Naisen alastomuus on pahempaa kuin miehen!

29.05.2020 11:01

TIS-Iltarovion vieraaksi saapui seitsemännen Temptation Island Suomi -kauden puhutuin henkilö, Wallu.

Wallulle Temptation Island Suomi oli melkoista rellestämisestä alusta asti. Jo kauden alkuvaiheessa hän julisti olevansa sinkku, eikä toisella resortilla ollut tyttöystävä Emilia ollut hänen mielessään.

- Olisiko ollut kolmannella iltanuotiolla näin video hieman väärin. Siinä oli ihan lopussa lyhyt kohta, josta katsoin, että Emilia olisi mennyt rinnat paljaina Henkan päälle. Se olikin toisinpäin, eli Henkka meni Emilian päälle. Se selvisi minulle vasta viimeisellä iltanuotiolla. Siihen asti luulin, että he olivat menneet sänkyyn. Siitä näytettiin ehkä sekunti, ja se näytti hyvin dramaattiselta. Sen jälkeen laitoin sinkkuvaihteen päälle, Wallu kertoo Iltaroviossa.

Wallulle oli raskasta nähdä, kun Emilia hyppäsi uima-altaaseen ilman rihman kiertämää viimeisissä bileissä. Se sai hänet raivostumaan. Aikaisemmin Wallu oli itse juossut alasti miesten resotissa.

- Miksi oli niin paha asia, että Emilia oli ollut alasti, koska itsekin olit? Jenna Mäkikyrö kysyy Wallulta.

- Hankala kysymys. Ehkä koin niin, että naisen alastomuus on pahempi kuin miehen alastomuus. Jos mies näyttää vähän paljasta persettä, se ei ole niin paha asia. Se on ehkä luonnollisempaa. Tai sellainen ajattelutapa minulla oli. Eihän se tietenkään ole niin. Alastomuus kuin alastomuus, oli se sitten nainen tai mies, Wallu sanoo.

 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!