Telkkari
Katso videot!

TIS-Iltarovio: Wallu häpeää masturbointipuheitaan – kertoi tyydyttäneensä itseään työpaikoillaan!

30.05.2020 19:02

Temptation Island Suomen seitsemännellä kaudella keskustelua herättänyt Wallu ei sensuroinut puheitaan viettelysten saarella.

Wallu veti koko tuotantokauden railakkaissa tunnelmissa, ja etenkin humalassa hän sekoili ilman minkäänlaista filtteriä. Wallu kertoi TIS-Iltaroviossa katsoneensa jaksoja ajoittain suuren häpeän vallassa.

- Välillä on ollut hirveää katsoa, että sanoinko noin tai teinkö noin. On tullut paljon yllätyksiä, koska en muistanut puoliakaan tapahtumista. On ollut monia tyhmiä letkautuksia, joita en muistanut sanoneeni, Wallu kertoi.

Wallun yksi erikoisimmista paljastuksista oli se, että hän on masturboinut jokaisella työpaikallaan. Hän kertoi asiasta avoimesti eräissä bileissä. Wallu häpeää puheitaan.

- Se oli pahin kohta, kyllä! Tuota… Anteeksi, Stora Enso, Hartwall, VR, mitä näitä nyt oli.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:EVA-LIISA ORUPÕLD
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Totuus syöpää sairastavan Janita Lukkarisen voinnista paljastuu Seiskan koskettavassa minidokumentissa: ”Kuolen 27-vuotiaana – olen jo niin huonossa kunnossa”

Esko Eerikäiseltä tiukkaa tekstiä koronarajoituksista ja pelosta: ”Kyttääminen ja syyllistäminen ei vie asiaa mihinkään!"

BB-Valvomo: Kati menetti yöunensa häätöäänestyksen tuloksen takia – ei voinut uskoa yhtä asiaa: ”Aika järkytys!”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!