fbq
Telkkari
17.04.2020 14:28
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD, Pasi Murto
Antero Alhonen ja Jenna Mäkikyrö
TIS-Iltarovio: Superpaljastus Temptation Island Suomen käänteestä – tämä uusi uhkea blondi sekoittaa pakan täysin!
Telkkari
17.04.2020 14:28
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD, Pasi Murto

TIS-Iltarovion uudessa jaksossa Temptation Island Suomen viidennellä kaudella mukana ollut Jenna Mäkikyrö ja Seiskan toimittaja Antero Alhonen keskustelevat ihmissuhdeongelmista, Jodelista sekä etenkin Wallun ja Emilian suhteen tilanteesta.

Wallu on yksi kauden puhutuimmista henkilöistä, sillä hän on ihastunut sinkku-Jeminaan ja julistanut olevansa sinkku. Jenna ja Antero eivät voi olla tuntematta sääliä Emiliaa kohtaan.

- En voi edes kuvitella, miltä tuntuu nähdä oma kumppaninsa toisen ihmisen kanssa noin lähekkäin, tekemässä tuollaisia asioita, sanomassa asioita ja julistamassa omaa sinkkuuttaan, Jenna kauhistelee.

Emilia kävi treffeillä sinkku-Markuksen kanssa, ja heidät vietiin drinkkikouluun. Emilia ilmoitti heti vetävänsä päiväkännit. Kaikesta huolimatta hän on yrittänyt pitää itsensä kasassa, eikä ole edes harkinnut jättävänsä leikkiä kesken.

- Emilia on hyvä tsemppaamaan itseään kaikesta huolimatta. En ymmärrä, millä ilveellä hän kasaa itsensä tuohon kuntoon, että v**ut, pakko selvitä, Jenna hämmästelee.

 

 

Superpaljastus

Torstain iltanuotion jälkeen nähty maistiainen ensi viikon jaksoista ei jäänyt ainakaan Anterolta huomaamatta. Hän nimittäin huomasi sekunnin kestäneestä pätkästä tutun naisen, joka ei ole ollut ohjelmassa aikaisemmin.

- Paljastan nyt salaisuuden, mutta tunnistan, kuka tuo nainen on. Hän on Seiskan Tähtimalli -kilpailun finaalissa viime keväänä mukana ollut virolaiskaunotar. Siinä on räiskyvä nainen, joten pakka menee varmasti sekaisin, Antero paljastaa.

Andra Kiirkivi

Kyseessä on virolainen Andra Kiirkivi, joka kilpaili viime kevään Seiskan Tähtimalli -kilpailussa numerolla 7.