Telkkari

TIS-Iltarovio: Sinkku-Tino sormeili Jonnan maineen heti alkumetreillä – tämän parisuhteen on pakko olla tosi-tv-valetta!

09.10.2020 14:08

Seiskan TIS-Iltaroviossa ruoditaan Temptation Island Suomen tapahtumia sanoja säästelemättä.

Temptation Island Suomea on nähty vasta neljä jaksoa, mutta jo tässä vaiheessa parisuhdettaan testaava Jonna on vetänyt maton jalkojensa ja parisuhteensa alta. Jonna on useaan otteeseen kertonut kameroille ja sinkuille, kuinka hänen poikaystävänsä Jussi ryssii kaiken ja nolaa itsensä ohjelman aikana. Jo kolmannessa jaksossa Jonna päätyi samaan sänkyyn sinkku-Tinon kanssa.

Kameroille tallentui, kun Tino sormeili Jonnaa tämän anellessa jatkoa kliimaksin lähetyessä.

- Jonna on heittänyt itsensä, ainakin maineensa osalta, junan alle, Seiskan toimittaja Antero Alhonen täräyttää.

Lue myös: Jussi järkyttyy pahanpäiväisesti kumppaninsa Jonnan käsiseksivideosta Temptation Islandin iltanuotiolla: "En pysty antamaan anteeksi"

Koska Jonna ja Jussi molemmat aloittivat sekoilun heti alkumetreillä ilman sen suurempaa katumusta, on Antero varma siitä, että kaksikon osallistuminen sarjaan pariskuntana on suuri tosi-tv-vale.

- En yllättyisi, vaikka paljastuisi, etteivät Jonna ja Jussi ole oikeasti yhdessä. Että he ovat lähteneet ohjelmaan lähinnä julkisuuden ja näkyvyyden takia. Jonnalle tämä on varmasti hyvä juttu, ja hän saa lisää someseuraajia. En sano heidän eronneen ennen kuvauksia, mutta en yllättyisi siitä yhtään.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Julia asteli Big Brother -taloon epävarmana parisuhdestatuksestaan - paljasti vihdoin tilanteensa!

Katso video!

Big Brother -Sasa juhli juuri eronneen BB-Helmerin kanssa – vastaa nyt rehellisesti romanssihuhuihin: ”Sanotaan niin, että…”

Katso video!

Temptation Island -Meiju menee kauneusleikkaukseen – ei kuitenkaan ymmärrä plastiikkakirurgiaan: ”Joudun käyttämään Google-kääntäjää”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!