Katso videot!
Niko Saarinen ja Jenna Mäkikyrö

TIS-Iltarovio: Niko Saariselta häpeilemätön kommentti sinkku-Inkusta – ”Niin siis hänellä on löysä p**lu!”

27.03.2020 18:09

Jenna Mäkikyrön juontaman TIS-Iltarovion uuden kauden ensimmäisessä jaksossa vierailee Suomen tosi-tv-kuningas Niko Saarinen.

Jenna ja Niko ruotivat Temptation Island Suomen seitsemännen tuotantokauden tapahtumia ilman sen suurempia sensuureja. Kaksikko ei voinut olla keskustelematta ensimmäisestä jaksosta, jossa resorttien sinkut esittelevät itsensä pariskunnille mitä erikoisimmilla sloganeilla. Etenki sinkku-Inkun letkautus oli jäänyt kaksikon mieleen.

- Ensimmäisen jakson ehdoton suola on sinkkujen sloganit. Siinä oli se, että 24 senttiä… Siitähän me puhuimme kotona, että onko se nyt sitten hyvä, jos sanoo noin? Sehän tarkoittaa yhtä kuin, että sun… Niko aloitti.

- Ideana ihan hauska, että heitetään tuolla tavalla, mutta kun alkaa miettiä mitä se oikeasti tarkoittaa… Jenna pohti.

Jennan yrittäessä pohtia kesyä kiertoilmaisua, päätti Niko sanoa asiat suoraan.

- Niin eli hänellä on löysä p**lu! Sitähän me sanoimme, mitä sitä kaunistelemaan. Rakkaat nuoret, kun menette televisioon, se ei ole hauska asia. Tai on se meille hauskaa, mutta sinun CV:ssäsi se ei näytä välttämättä hyvältä, Niko totesi.

- Niin, tulet varmasti katumaan sitä joskus, Jenna komppasi.

 

 

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!