Telkkari
Katso videot!

TIS-Iltarovio: Mira ei olisi kertonut hänen ja Markuksen seksihurjasteluista ilman Sami Kurosta – ”En tiennyt, että mitään oli kuvattu!”

05.06.2020 08:47

Temptation Island Suomen seitsemännen kauden puhutuimpiin henkilöihin lukeutunut Mira kertoo TIS-Iltaroviossa rehellisesti parisuhteensa hajottaneista tilanteista.

Mira ja hänen poikaystävänsä Valto suuntasivat Temptation Island Suomen kuvauksiin varmoina siitä, ettei mikään voi vavisuttaa heidän suhdettaan. Kauden alussa Mira kuvaili heidän parisuhdettaan ”jopa liian täydelliseksi”.

Kauden edetessä Mira tutustui sinkku-Markukseen ja huomasi ihastuneensa tähän. Lopulta viettelys vei voiton, ja Mira päätyi sänkyyn Markuksen kanssa. Viimeisellä iltanuotiolla Mira joutui tunnustamaan Valtolle, ettei seksin harrastaminen jäänyt vain yhteen kertaan.

Jenna Mäkikyrö halusi tietää, olisiko Mira kertonut syrjähypyistään Valtolle, jos Valto ei olisi nähnyt tapahtunutta hänelle näytetyssä videossa.

- Kyllä minä olen nyt rehellinen, joten en olisi kertonut siinä. En olisi pystynyt, koska jatkoin sitä linjaa niin pitkään. Ei se olisi muuttunut mihinkään siinä vaiheessa, Mira myönsi.

Hän jopa uskoi, ettei Valto olisi koskaan saanut tietää asiasta – ainakaan videon välityksellä. Viimeisellä iltanuotiolla Mira yritti valehdella tapahtumista myös juontaja Sami Kuroselle.

- En tiennyt siinäkään vaiheessa, että mitään oli kuvattu. Se oli tavallaan niin absurdi tilanne, että oli aika selvää, ettei siinä enää kuvattaisi.

 

Itki jo ennen suhdetuomiotaan

Miralle Valton kohtaaminen oli vaikea tilanne. Hän ei osannut odottaa viimeiseltä iltanuotiolta mitään. Mira sai tietää viimeiselle iltanuotiolle saavuttuaan, että hän ja Valto molemmat katsovat vielä viimeiset videot ennen yhteistä keskusteluhetkeä.

- Kävin läpi kaikki pahimmat skenaariot: jos Valto on nähnyt ja pitääkö tunnustaa, vaikka olinkin tehnyt itsestäni pellen valehtelemalla Sami Kuroselle päin naamaa, onko ero mahdollinen ja tuleeko se, pystynkö olemaan sellaisessa tilanteessa. Oli todella sekavat ajatukset.

Mira itki viimeisellä iltanuotiolla lohduttomasti.

- En ole kokenut mitään niin kamalaa ikinä.

Katso Valton Iltarovio-jakso alta:

 

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:EVA-LIISA ORUPÕLD
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Romugrilli: ”Lauri Tähkä – yritystä laulaa, mutta on se aika toivotonta” – Romutransu Markus Kuotesaho lyttää suomalaiset supertähdet!

Katso video!

Kuninkaan valtakunta: Näin Aki Samuli suhtautuu tulevaisuuteensa - näistä asioista hän haaveilee!

Katso video!

Tällaista on suomalaisen pornovideon kuvauksissa: venezuelalaistähti sai Mr. Lotharin innostumaan – K18-video!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!