fbq
Telkkari
05.06.2020 08:47
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD
TIS-Iltarovio: Mira ei olisi kertonut hänen ja Markuksen seksihurjasteluista ilman Sami Kurosta – ”En tiennyt, että mitään oli kuvattu!”
Telkkari
05.06.2020 08:47
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD

Temptation Island Suomen seitsemännen kauden puhutuimpiin henkilöihin lukeutunut Mira kertoo TIS-Iltaroviossa rehellisesti parisuhteensa hajottaneista tilanteista.

Mira ja hänen poikaystävänsä Valto suuntasivat Temptation Island Suomen kuvauksiin varmoina siitä, ettei mikään voi vavisuttaa heidän suhdettaan. Kauden alussa Mira kuvaili heidän parisuhdettaan ”jopa liian täydelliseksi”.

Kauden edetessä Mira tutustui sinkku-Markukseen ja huomasi ihastuneensa tähän. Lopulta viettelys vei voiton, ja Mira päätyi sänkyyn Markuksen kanssa. Viimeisellä iltanuotiolla Mira joutui tunnustamaan Valtolle, ettei seksin harrastaminen jäänyt vain yhteen kertaan.

Jenna Mäkikyrö halusi tietää, olisiko Mira kertonut syrjähypyistään Valtolle, jos Valto ei olisi nähnyt tapahtunutta hänelle näytetyssä videossa.

- Kyllä minä olen nyt rehellinen, joten en olisi kertonut siinä. En olisi pystynyt, koska jatkoin sitä linjaa niin pitkään. Ei se olisi muuttunut mihinkään siinä vaiheessa, Mira myönsi.

Hän jopa uskoi, ettei Valto olisi koskaan saanut tietää asiasta – ainakaan videon välityksellä. Viimeisellä iltanuotiolla Mira yritti valehdella tapahtumista myös juontaja Sami Kuroselle.

- En tiennyt siinäkään vaiheessa, että mitään oli kuvattu. Se oli tavallaan niin absurdi tilanne, että oli aika selvää, ettei siinä enää kuvattaisi.

 

Itki jo ennen suhdetuomiotaan

Miralle Valton kohtaaminen oli vaikea tilanne. Hän ei osannut odottaa viimeiseltä iltanuotiolta mitään. Mira sai tietää viimeiselle iltanuotiolle saavuttuaan, että hän ja Valto molemmat katsovat vielä viimeiset videot ennen yhteistä keskusteluhetkeä.

- Kävin läpi kaikki pahimmat skenaariot: jos Valto on nähnyt ja pitääkö tunnustaa, vaikka olinkin tehnyt itsestäni pellen valehtelemalla Sami Kuroselle päin naamaa, onko ero mahdollinen ja tuleeko se, pystynkö olemaan sellaisessa tilanteessa. Oli todella sekavat ajatukset.

Mira itki viimeisellä iltanuotiolla lohduttomasti.

- En ole kokenut mitään niin kamalaa ikinä.

Katso Valton Iltarovio-jakso alta:

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »