Telkkari

TIS-Iltarovio: Mattu saa järkyttäviä kommentteja tv-katsojilta - "Tiedän olevani hyvä!"

26.05.2020 15:02

Temptation Island Suomen seitsemännen kauden puhutuimpiin henkilöihin lukeutuva Mattu saa armotonta kritiikkiä sosiaalisessa mediassa.

Mattu on kertonut kärsineensä huonosta itsetunnosta. Ohjelmassa hän on ottanut ilolla sinkkumiesten kohteliaisuudet vastaan – ajoittain suorastaan kerjännyt niitä.
Mattu myönsi TIS-Iltarovion haastattelussa tehneensä samaa jo nuorempana.

- Nuorena rakensin itsetuntoni miesten varaan. Kun sain kivoja kommentteja, itsetuntoni nousi. Ei se nyt oikeasti noussut siitä tai rakentunut hyväksi. Olen oppinut rakentamaan itsetuntoani sisälläni, eikä itsetuntoni perustu keneenkään muuhun, hän kertoi.

Temptation Island Suomen alettua pyöriä ruuduissa, alkoi Mattu myös puolustaa sanomisiaan ja tekemisiään sosiaalisessa mediassa. Hän on saanut ohjelman aikana törkeitä kommentteja, joissa häntä on arvosteltu armottomasti.

- Minusta tuntuu, että olen sen yläpuolella, koska olen rakentanut itsetuntoani nyt. Tiedän olevani hyvä, eikä jonkun yksittäinen kommentti pysty nujertamaan sitä. Jokainen on kaunis ja ansaitsee tulla rakastetuksi. Oli minkä näköinen tahansa. Ei pidä verrata itseään muihin tai lukea kommentteja Jodelista – tai ainakaan uskoa niitä.

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:EVA-LIISA ORUPÕLD
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Romugrilli: "Vappu Pimiä, siinä on seksikäs nainen, p**kele” - romutransu Markus Kuotesaho arvioi suomalaiset julkkikset ja turhat julkkikset!

Katso video!

Kuninkaan valtakunta: Ex-tangokuningas Aki Samuli pelasti eläimensä varmalta kuolemalta - "Olivat joutumassa pataan!"

Katso video!

Katso video: Muistatko Martina Aitolehden ja Stefan Thermanin kohusuhteen myrskyisät vaiheet? Nyt Martina vaatii Stefanilta jättisummaa eron takia!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!