Katso videot!

TIS-Iltarovio: Mattu lyttäsi Japen sänkytaidot – kliimaksin kaipuulle naureskelu ruma isku vyön alle: Myös naisessa voi olla se ongelma!

Telkkari | 11.05.2020 19:03

Matun puheet Japen sänkytaidoista olivat ilkeä kostokeino, pohtivat Jenna Mäkikyrö ja Antero Alhonen.

Mattu ja Jape ovat ajautuneet umpikujaan parisuhteessaan, ja Mattu kommentoi poikaystävänsä sänkytaitoja Temptation Island Suomen sinkkumiehille. Hän kertoi Japen onnistuneen antaa hänelle yhden orgasmin heidän kahdeksan kuukauden suhteensa aikana.

- Siis mitä hän on tehnyt ne aikaisemmat kahdeksan kuukautta? sinkku-Iiro kysyi saaden kaikki nauramaan.

Jenna Mäkikyrö ja Antero Alhonen pohtivat Matun viime viikkoista käytöstä ja niiden syitä. Mattu on puhunut avoimesti huonosta itsetunnostaan, ja Japen sänkytaitojen lyttääminen oli Jennan mielestä ruma isku vyön alle.

- Onko tuossa vaiheessa teoilla enää merkitystä, jos sanot noin henkilökohtaisia asioita? Sitä paitsi, kaikki naiset eivät saa orgasmia, vaikka olisivat kuinka monen ja erilaisen miehen kanssa. Myös naisessa voi olla se ongelma, Jenna huomautti.

- Kertokaa tuollaiset asiat parhaille ystävillenne ja keskustelkaa heidän kanssaan kotona ilman kameroita. Ei koko Suomen edessä, koska nuo ovat todella henkilökohtaisia asioita, hän jatkoi.

 

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:EVA-LIISA ORUPÕLD
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!