Katso videot!

TIS-Iltarovio: Mattu kertoo vihdoin totuuden silikonikohusta! "Ajatus lähti siitä, että..."

25.05.2020 14:09

Mattu on puhunut Temptation Island Suomessa silikoneistaan runsaasti ja monissa keskusteluissa hän on tuonut esiin ottaneensa rintaimplantit poikaystävänsä Japen takia. Jape puolestaan on kiistänyt vaatineensa Mattulta moista operaatiota.

TIS-Iltaroviossa vieraillut Mattu päätti kertoa totuuden kevään kohutuimmista silikoneista.

- Ajatus lähti siitä, että ajattelin Japen tykkäävän niistä. Olin miettinyt silikoneja jo nuorempana, mutta siitä ponnahdus lähti. Kyllä minä pidän niistä itse todella paljon. Eikä kukaan mene leikkaukseen vain sen takia, että joku pakottaa. Enkä kokenut niin. Idea lähti miellyttämisen halusta, Mattu sanoi.

Lue myös: TIS-Iltarovio: Kohusarja oli liikaa perheelle – Mattu: Emme puhu asiasta – muuten tulee riita!

Hän on pohtinut ohjelmassa kertomiaan asioita ja miettinyt tuntemuksiaan tarkemmin jälkikäteen.

- Seison sanomieni asioiden takana. Kun kysyin Japelta asiasta ensimmäistä kertaa, hän sanoi, että se voisi olla hyvä idea. Heikkoitsetuntoisena otin asian heti niin, että minun täytyy hankkia ne, muuten en kelpaa. Puhuimme silikoneista ja kyllä Japekin niitä halusi.

Lue myös: Hävytöntä rietastelua Temptation Island Suomessa: varattu Mattu saa sinkkumiehen elimen kasvoilleen - "Tein Matulle simbat!"

 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!