fbq
Telkkari
03.04.2020 16:01
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Jenna Mäkikyrö
TIS-Iltarovio: Kulisseissa armotonta sekoilua – ”Olin aivan ympäripäissäni puoliltapäivin, piilotimme viinoja sängyn alle ja puskiin!”
Telkkari
03.04.2020 16:01
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Temptation Island Suomi on paljon enemmän kuin televisiossa nähtävät tunnin jaksot antavat ymmärtää.

Temptation Island Suomi lukeutuu maamme puhutuimpien tv-sarjojen joukkoon, mutta toistaiseksi seitsemäs tuotantokausi on vaikuttanut hämmästyttävän kesyltä. Jenna Mäkikyrön juontaman TIS-Iltarovion vieraaksi saapui Seiskan viihdetoimittaja Antero Alhonen, jonka kanssa Jenna pui tuoreen kauden tapahtumia ja henkilöitä armottomasti.

Jenna ja Antero molemmat ovat sitä mieltä, että toistaiseksi uusi tuotantokausi on ollut kuin kristillisnuorten rippileiri, eikä tämän kauden tapahtumia voi verrata millään tavalla edelliskausien räväkkyyteen – ainakaan toistaiseksi.

- Mitä muistan omalta kaudeltani, niin välipäivätkin olivat hirveää sekoilua. Minähän vedin hirveät kännit siellä. Jouduin treffeille Juuson kanssa, en kestänyt ja vedin hirveät lärvit. Olin ympäripäissäni kahdeltatoista päivällä. Mehän järjestimme asioita. Piilotimme likööripulloja sängyn alle, jotta saisimme loiventavia seuraavana aamuna. Heitimme kaljaa pusikkoon, jotta saimme sieltä loiventavia, Jenna listasi.

Niin sanotut välipäivät ovat päiviä, jolloin resorteilla ei kuvata. Anteron mielestä tuollaisessa ohjelmassa välipäiviä ei pitäisi olla lainkaan.

- Ihmiset laskevat sen varaan, että he voivat sekoilla välipäivien aikana, hän pohti.

Jennan ilme kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

- Nimenomaan, hän totesi muikea ilme kasvoillaan.

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »