Katso videot!

TIS-Iltarovio Extra: Paljastuiko Temptation Island -parin ero vahingossa ennen aikojaan?!

Telkkari | 09.05.2020 11:03

Jenna Mäkikyrö ja Antero Alhonen epäilevät yhden TIS-pariskunnan eron paljastuneen.

TIS-Iltaroviossa ruoditaan Temptation Island Suomen tapahtumia, ja viimeisten iltanuotioiden lähestyessä pariskuntien suhteiden kohtalot mietityttävät.

Jenna ja Antero antoivat omat veikkauksensa pariskuntien kohtaloista. He epäilevät yhden pariskunnan, Miran ja Valton, eron paljastuneen vahingossa. Miran Instagram-tilillä julkaistun yhteiskuvan kommentit nimittäin herättävät epäilyn suhteen mahdollisesta päättymisestä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

" Liian hyvä parisuhde" Miksi heittäydyimme mukaan formaattiin, jossa monikaan ei koskaan uskonut meitä näkevän? . Mediassa, somessa ja minulle lähetetyissä viesteissä ihmetellään kovasti, miksi meidänkaltainen stabiili ja järkevä pariskunta on ohjelmassa, jossa kuulema nykyään "pariskunnat tulevat vain julkisuuden toivossa eroamaan". . Itse en nähnyt asiaa meidät sinne ilmoittaessa todellakaan näin 🙈 Olen monesti täälläkin rehellisesti kertonut olevani aivan valtavan fanaattinen Suomalaisen realityn suurkuluttaja. Jo lapsena muistan katselleeni salaa BBtä ajatellen että " olisipa siistiä olla tuolla" ja "haen heti mukaan kun olen täysi-ikäinen!". Kipinä päästä tekemään telekkaria heräsi jo silloin, eikä se ollut taantunut koskaan vuosien saatossa. Itsetutkiskelun myötä olen havainnoinut tämän piirteen joksikin näyttämisen haluksi, tarpeeksi tulla nähdyksi ja kuulluksi. . Valton kanssa yhdessä seurasimme tiivistii Temppareita vuodesta 2016 asti. Aluksi heitimme asiasta läppää, kuinka me kyllä selviäisimme tuolla ja kuinka olisi mielenkiintoista näyttää, miten homma hoidettaisiin kunnialla loppuun. <- taas tämä näyttämisen tarve. . Lopulta yhteisestä läpästä alkoi muodostua minulle realistinen ajatus. Miksi emme lähtisi, kun elämäntilanne sen nyt sallisi? Sehän olisi hyvä tsoukki ja kokemus vähän testata, onko meillä oikeasti näin mahdottoman hyvä elämä yhdessä. Jos homman vetää puhtaasti hyvin, ei siitä olisi tietenkään haittaa somenkaan tekemiseen. Vanhat menneisyyden haamut on selätetty ja alkuaikojen ongelmat ohitse. Mikä voisi muka mennä vikaan? . Emme lähteneet temppareihin korjaamaan luottamuspulaa (koska korjattavaa ei ollut) emmekä urheilijoina ilmaisen viinan perässä. Emme myöskään olleet siellä julkisuudenhakuisina tai lähteneet eroamaan. Heittäytyjinä olimme näkevinämme siinä seikkailun, jota varmasti normaalissa elämässä ei koskaan tulisi kokemaan. . . . #temptationisland #tempparit #ajatuksia #deepthoughts #couple #reality

A post shared by Mira Ahola | Body Fitness (@igmiisu) on

- Ihanaa ku liityitte tohon, eräs Miran seuraaja kommentoi yhteiskuvaa.

- No ajatuksena se oli silloin tosi hyvä, Mira kommentoi salaperäisesti.

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:EVA-LIISA ORUPÕLD
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!