Telkkari

TIS-Iltarovio: Emilia ja Wallu palasivat yllättäen yhteen ja muuttivat avoliittoon – ystäviltä järkyttynyt reaktio!

30.10.2020 12:01

Emilian ja Wallun suhdesekoilut olivat Temptation Island Suomen edellisen kauden puhutuimpia asioita. Wallu rietasteli viettelysten saarella ilman huolen häivää, ja viimeisellä iltanuotiolla hänen tyttöystävänsä Emilia ilmoitti haluavansa erota.

Ohjelman jälkeen Emilia ja Wallu päätyivät kuitenkin takaisin yhteen, ja nyt he asuvat avoliitossa.

- Meillä on 42-neliöinen kaksio Triplassa, Helsingissä. Se on ihan uusi. Oli hyvää vaihtelua muuttaa kämäisestä yksiöstä oikeasti yhteiseen kotiin. Yksiössä tuli paljon riitoja, koska ei ollut tilaa hengittää. Eikä Wallulla ollut edes vaatekaappia. Nyt hän saa vaatteetkin kaappiin, Emilia naureskeli Iltarovion haastattelussa.

Wallu keräsi Temptation Islandin aikana armotonta arvostelua sosiaalisessa mediassa, ja katsojat toivoivat Emilian pysyvän erossa hänestä. Myös Emilian ystävät olivat järkyttyneitä kuultuaan kaksikon palanneen yhteen.

- Ystäväni olivat aivan, että ei, älä vaan ala seurustella hänen kanssaan! Lopulta he hyväksyivät sen, ja Wallu puhui asiat halki heidän kanssaan. Nyt he ovat hyviä ystäviä keskenään.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:EVA-LIISA ORUPÕLD
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Julia asteli Big Brother -taloon epävarmana parisuhdestatuksestaan - paljasti vihdoin tilanteensa!

Katso video!

Big Brother -Sasa juhli juuri eronneen BB-Helmerin kanssa – vastaa nyt rehellisesti romanssihuhuihin: ”Sanotaan niin, että…”

Katso video!

Temptation Island -Meiju menee kauneusleikkaukseen – ei kuitenkaan ymmärrä plastiikkakirurgiaan: ”Joudun käyttämään Google-kääntäjää”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!