Timo Lavikainen pitää puhelimen kiinni TTK-lähetyksen aikana.

Synnytys lähestyy! TTK-kilpailija Timo Lavikainen pitää puhelimensa kiinni suoran lähetyksen aikana!

18.10.2019 17:03

Näyttelijä Timo Lavikainen ja hänen tanssiparinsa Kia Lehmuskoski omistivat viime sunnuntain Tanssii tähtien kanssa -lähetyksen tanssiesityksensä Timon vaimolle.

– Olemme nyt kahdeksatta vuotta naimisissa. Vaimo oli katsomassa ensimmäistä lähetystä, mutta sen jälkeen hän ei ole ollut. Hän on viimeisillään raskaana eikä jaksa istua niin pitkään, Timo kertoi.

Lue myös: Perheenlisäystä odottava Timo Lavikainen jännittyneenä tanssikisaan: ”Laskettu aika on samana päivänä, kun minun pitäisi olla TTK-lavalla!”

Tulevan pienokaisen laskettu aika on 30.10, joten vauva voi tulla maailmaan hetkenä minä hyvänsä.

– Täytyy varmaan mennä katsomaan puhelinta, onko synnytys jo käynnistynyt, Timo naureskeli.

– Olen sanonut, että Timo pitää puhelimensa kiinni lähetyksen aikana. Kun lapsi syntyy, se ei vaikuta treeneihin sen enempää.

TImo Lavikainen ja Kia Lehmuskoski.

 

Lue myös: Timo Lavikainen Tanssii tähtien kanssa-kisasta: "Vahvuuteni on, etten osaa mitään!"

Toissaviikon sunnuntaina nähtiin pelottava tilanne, kun Timo lähes pudotti Kian noston aikana. Katsojat eivät kuitenkaan tienneet sitä, että Timo ja Kia tanssivat nopeammin kuin harjoituksissa.

– Bändi tuli pahoittelemaan ennen lähetystä, että he soittivat nopeamman temmon. Meillä tuli kiire koko koreografian kanssa, koska emme olleet harjoitelleet siihen tempoon, Kia paljasti.

 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Katja Lintunen
Kuvat: Pasi Murto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!