Big brother Suomi

Syksyllä tirkistellään taas: Big Brother palaa ruutuihin – nyt etsitään sanavalmiita asukkaita!

08.04.2020 11:52

Viime syksynä koko kansaa puhuttanut Big Brother palaa ruutuihin syksyllä.

Big Brother Suomi jatkuu viime syksyn tapaan Nelosella ja Ruudussa, ja tulevan kauden asukashaku on alkanut. Uudelle kaudelle etsitään ihmisiä, joilla on jotain sanottavaa.

Tiedotteen mukaan hakijoiksi toivotaan ihmisiä monista eri lähtökohdista, erilaisista ammateista, eri puolilta Suomea ja eri ikäryhmistä. Asukkailta toivotaan vahvojakin mielipiteitä asioista.

- Haluamme löytää taloon jälleen monipuolisen kattauksen persoonia laidasta laitaan. Uudella BB-kaudelta on varmasti lupa odottaa entistäkin enemmän käänteitä ja yllätyksiä. Kauden aikana asukkailta koetellaan niin kestävyyttä, nokkeluutta, hermoja kuin yhteistyökykyäkin, Nelonen Median kotimaisten ohjelmien päällikkö Meira Noronen kertoi tiedotteessa.

 

Pidempi kausi

Tuleva BB-kausi on hieman viime syksyn tuotantokautta pidempi, ja ensi syksynä voittaja viettää talossa 12 viikkoa. Viime kausi oli pari viikkoa lyhyempi.

Uuden Big Brother -talon suunnittelevat Aalto-yliopiston sisustusarkkitehtuurin koulutusohjelman maisterivaiheen opiskelijat. Kansainvälinen opiskelijatyöryhmä koostuu suunnittelijoista peräti kymmenestä eri maasta.

Viime syksynä Big Brotherin voitti Kristian, joka kertoi Seiskan BB-Valvomossa olevansa vapaaehtoisesti koditon:

 

 

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: Nelonen Media

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!