Hyppää pääsisältöön
Leena Pöysti on kiitollinen saadessaan tehdä lisää Sykettä.

Syke-sarjan Leena Pöysti tunnistetaan kadulla: Ihmiset luulevat koulukaveriksi!

Sairaanhoitajan rooliasu vaihtui valkoiseen takkiin, kun supersuosittu sairaalasarja Syke aloitti viidennen tuotantokautensa. Leena Pöystin, 42, esittämä Johanna on nyt ylennetty lääkäriksi.

– On tietenkin mielenkiintoista, kun pääsee viemään hahmoa eteenpäin. Hän ei todellakaan jämähdä paikoilleen, vaan on elämässään uudessa vaiheessa, Leena kuvailee Seiskalle.

Lue myös: Syke-tähti Leena Pöysti koki kauhunhetkiä kotonaan: Lapseni oli tukehtua!

Sarjan pääosan esittäjää on alettu tunnistaa kadulla.

– Usein käy niin, että ihmiset tulevat kyselemään, tunnemmeko jostain. Että olemmeko olleet samassa koulussa tai jotain vastaavaa... Onneksi kukaan ei ole sentään luullut lääkäriksi tai sairaanhoitajaksi, Leena naurahtaa.

Leena on kiitollinen saadessaan tehdä lisää Sykettä. – Tuntuu hienolta. Tulee ylpeä ja onnellinen olo, kun saamme tehdä tätä.
Leena on kiitollinen saadessaan tehdä lisää Sykettä. – Tuntuu hienolta. Tulee ylpeä ja onnellinen olo, kun saamme tehdä tätä.

 

Pientä piikkiä Ylelle

Uutta Sykettä saadaan seurata suoratoistopalvelu Ruudussa ja myöhemmin Nelosella. Leena myöntää ihmetelleensä, miksei Yle halunnut jatkaa supersuosittua sarjaa.

– Sitä oli kuitenkin katsottu niin paljon, ja teimme mielestäni hyvää työtä. Miksei sitä jatkettu, kun kerran tykättiin ja se oli tekijätiimillekin mieluisaa? Se tuntui vähän hassulta.

– Sikäli tämä sarjan jatkuminen Nelosella oli iloinen yllätys.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!


Teksti:
Eetu Ampuja
Kuvat:
Timo Korhonen ja Nelonen

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!