Telkkari

Suuseksileikkiin yltyneeltä Minnalta kova blogitilitys Sammyn rajusta teosta Temptation Islandissa – ”Olisinko voinut oivaltaa tämän ilman näin äärimmäistä kokemusta?”

13.04.2018 11:27

Temptation Island Suomessa tällä kaudella yksi suurimmista kohuista on ollut tilanne, jossa saarelle varattuna saapunut Minna päätti esitellä suullaan kondominrullaustaitojaan. Luonnollisesti tilanne näytettiin iltanuotiolla Minnan avomies Sammylle, joka raivostui näkemästään.

Torstaina tv:ssä esitetyssä jaksossa Sammy heitti pariskunnan tiimilippalakin nuotioon merkiksi siitä, ettei enää näe suhteelle tulevaisuutta.

Tapauksen jälkeen Minnan ja Sammyn parisuhde ja sen jatko joutui ison kysymysmerkin alle.

Pohti eroa ennen ohjelmaa

Nyt Minna avautuu Insinöörin päiväkirja -blogissaan parisuhteen taustoista ennen ohjelmaan osallistumista. Minna paljastaa pohtineensa vakavasti eroa jo kesällä ja syksyllä ennen kuvauksiin lähtöä oikein insinöörimäiseen tapaan.

Ynnäilin päässäni suhteemme plussia ja miinuksia. Okei, tein niistä ihan excelinkin, jossa jokainen hyvä ja huono puoli oli arvioitu painokertoimella (koska tässä vertailussa pelkkä kvantitatiivinen tutkimusmenetelmä ei toimi). Olin siis visioinut mahdollista eroa, miten jakaisimme lusikat ja miltä se tuntuisi, Minna kertoo blogissaan.

Sammyn video herätti

Lisäksi Minna paljastaa, että ohjelman aikana hän havahtui siihen mitä tapahtuisi, jos hän menettäisi Sammyn nähtyään videon, jossa Sammy kertoo, ettei heidän luottamuksen rippeistä voi enää rakentaa parisuhdetta.

Vasta kun kuulin sen Sammyn suusta ja sulattelin tietoa yön yli, tajusin miten paljon menettäisin jos menettäisin Sammyn. Olin hetkessä sitä mieltä, että en missään tapauksessa halua erota. Olisinko voinut oivaltaa tämän ilman näin äärimmäistä kokemusta? Nyt tunsin, mitä olisi tulla jätetyksi.

Teksti:Kalle Väistö
Kuvat:Nelonen media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!