Telkkari

Supersuositun Masked Singerin julkkisfanit Virve Rosti ja Sanna Saarijärvi: Liikehdintä ja vartalo paljastivat Ampiaisen!

08.05.2020 07:56

Suursuosioon noussut MTV3:n Masked Singer Suomi on edennyt semifinaalivaiheeseen. Lauantai-iltaisin esitettävässä viihdeohjelmassa oli alun perin 12 suomalaista julkkista, nyt jäljellä on enää neljä kilpailijaa.

Ensi lauantain semifinaalissa esiintyvät Ampiainen, Heinäseiväs, Leijona ja Peacock.

Laulaja Virve Rosti, 61, on katsonut kaikki Masked Singer Suomi -jaksot.  – Ohjelmassa on parasta, kun voi eleiden ja vihjeiden perusteella arvuutella, kuka kunkin hahmon takana on.
Laulaja Virve Rosti, 61, on katsonut kaikki Masked Singer Suomi -jaksot.  – Ohjelmassa on parasta, kun voi eleiden ja vihjeiden perusteella arvuutella, kuka kunkin hahmon takana on.

 

Lue myös: Masked Singer Suomi piristää koronakriisin keskellä – juontaja Ile Uusivuorelle sataa videoita somessa!

Masked Singer Suomi on ollut Maikkarin keväänä seuratuin ohjelma keskimäärin noin miljoonalla katsojallaan joka jakso. Kilpailu päättyy 16. toukokuuta finaaliin, jossa mukana on enää kolme kilpailijaa. Kilpailun voittaa se, jonka henkilöllisyys paljastuu viimeisenä.

Näyttelijä Sanna Saarijärven mielestä on hienoa, että mukana on kilpailijoita, jotka eivät ole laulajia.  – Veikkaan, että Leijona voittaa kisan.
Näyttelijä Sanna Saarijärven mielestä on hienoa, että mukana on kilpailijoita, jotka eivät ole laulajia.  – Veikkaan, että Leijona voittaa kisan.

 

Lue myös: Virve Rosti ja Sanna Saarijärvi jäivät Masked Singer -koukkuun: Tiedämme kuka on Leijona!

Ampiainen

Ampiainen on aikaisemmin kuvaillut etsineensä ponnahduslautoja koko ikänsä.

– Minulla on aina päämäärä. Pakkohan se on olla. Ei kukaan tule sinua kotoa hakemaan, hän kuvailee näkyvyyttään. Ampiainen on maininnut suosikkipaikkansa olevan Las Vegas.

Ampiainen

Virven arvaus: Ampiainen on Erika Vikman. En edes muista, mitä vihjeitä on sanonut, mutta ihan vartalon perusteella päättelen.

Erika Vikman

Sannan arvaus: Olen aika varma, että Ampiainen on Erika Vikman. Vihjeet, saundi ja liikehdintä paljastavat hänet.

 

 

Teksti:Kirsi Pöllänen
Kuvat:Seiskan arkisto ja MTV
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!