Telkkari

Supersuosittu Ensitreffit alttarilla alkaa tänään - nämä sinkut nähdään ohjelmassa!

06.09.2016 17:15

Ensitreffit alttarilla -ohjelma alkaa tänään Ava-kanavalla klo 21.00. Ensimmäisessä jaksossa esitellään ohjelman uudet asiantuntijat sekä kuusi sinkkua, jotka avioituvat seuraavassa jaksossa.

MTV3 ei ole vielä paljastanut, kuka avioituu kenenkin kanssa, mutta heidät nähdään tulevalla Ensitreffit alttarilla -kaudella:

 

 

Vantaalainen Tiina, 34, on sanavalmis ja nauravainen pankissa työskentelevä nainen, joka teki yksin maailmanympärimatkan neljä vuotta sitten.

Tiina toivoo puolisoa, joka on rehellinen ja valmis kehittämään itseään ja yhteistä suhdetta. 

 

 

Turkulainen Heidi, 31, työskentelee englannin ja espanjan lehtorina yläasteella. Heidi kuvaa itseään tunteelliseksi tyypiksi ja hänellä ovatkin sekä itku että nauru herkässä.

Rinnalleen Heidi toivoo puolisoa, jonka kanssa voi nauraa, jakaa kiinnostavia asioita ja matkustaa. 

 

 

Helsinkiläinen Milla, 27, on sosiaalinen ja menevä nainen, joka työskentelee lentokentällä.

Milla haaveilee parisuhteesta, jossa voisi viettää kumppanin kanssa hyvää arkea, ja tietenkin matkustaa. Hän ei ole aikaisemmin asunut miehen kanssa, saati sitten ollut lähellä alttarille astelemista.

 

 

Ylöjärveltä kotoisin oleva Mikko, 30, on iloinen, sosiaalinen ja urheilullinen. Mikko työskentelee sijoitusasiantuntijana sekä varainhoitajana.

Mikko unelmoi rakastavasta ja rakastettavasta vaimosta sekä perheestä.

 

 

Helsingistä kotoisin oleva Kimmo, 31, kuvaa itseään positiiviseksi, kiltiksi ja huumorintajuiseksi mieheksi, joka haaveilee ihanasta vaimosta ja lapsista. Kimmo työskentelee lentokentällä.

 

 

Helsinkiläinen Samuel, 32, on keskustan sykkeessä viihtyvä liiketoiminnan kehityspäällikkö. Samuel harrastaa intohimoisesti liikuntaa ja on juossut maratoninkin.

Samuel toivoo löytävänsä avoimen ja tunneälyisen puolison, jonka kanssa rakentaa tasa-arvoinen suhde.

 

Kuvat MTV

 

 

Teksti:Katja Lintunen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!