fbq
Telkkari
21.07.2017 13:02
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: HBO NORDIC
Ruth Wilson promokuva
Suosikkisarjan roisit alastonkohtaukset tehnyt vartalostuntti sai sokkipotkut - syytös seksuaalisesta häirinnästä!
Telkkari
21.07.2017 13:02
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: HBO NORDIC

Supersuosittua The Affair -sarjaa seuraavat tietävät, että kutkuttavassa draamasarjassa on yhtä paljon, ellei enemmänkin, roiseja seksikohtauksia kuin Game of Thronesissa konsanaan.

Sarjan toista päähenkilöä Alisonia näyttelevä brittikaunotar Ruth Wilson ei ole neljän tuotantokauden aikana tehnyt omia seksikohtauksiaan, vaan häntä on tuurannut amerikkalainen Ashlynn Alexander, joka on laittomien potkujen vuoksi nostanut kanteen sarjan tuotantoa vastaan.

Ashlynnin mukaan hän koki myös seksuaalista häirintää kuvaustilanteissa. TMZ-viihdesivuston haltuunsa saamassa kanteessa kerrotaan, että ohjaaja viittasi Ashlynniin muun muassa sanoin: Alison Sexytime Double.

Ashlynn otti asian esille tuotannon kanssa, joka myönsi ettei moinen kielenkäyttö häntä kohtaan ole sopivaa. Silti Ashlynnille kerrottiin, että hänet olisi myös helppo korvata – kuusi päivää myöhemmin hän sai potkut.

Lakipapereiden mukaan tuotanto ilmoitti potkujen syyksi Ashlynnin hiustenvärin, joka ei enää ollut yhtä identtinen Alisonin toisen näyttelijän Ruthin kanssa. Ashlynn pitää väitettä naurettavana, sillä hän piti kuvauksissa aina peruukkia.