Hyppää pääsisältöön

Suomen seksikkäin selviytyjä? Seiska löysi tyrmäävän Sara Siepin viidakosta – yksi asia pelästytti pahanpäiväisesti missikaunottaren: ”Mietin, voi ei, kuolenko tänä yönä”

Nelosen Selviytyjät Suomi -ohjelmassa kärvistellään jo kolmatta viikkoa Filippiinien viidakossa. Parhaillaan pyörivä 3. tuotantokausi on tuonut mukanaan uusia, maukkaita mausteita, kun julkkisten lisäksi selviytymässä nähdään myös tavallisia kaduntallaajia.

Tähän saakka tavikset ovatkin lyöneet julkkiksille luun kurkkuun. Heidän muodostamansa Carabao leiri on yhä alkuperäisissä voimissaan, kun taas julkkisten Kuwago-heimo on joutunut jo kahdesti pudotusäänestykseen.

Kotimatkalle ovat lähteneet julkkisjuontaja Alma Hätönen ja jättisuosiota nauttiva YouTube-sankari Arttu Lindeman, joka päätti itse luovuttaa ja lähteä lätkimään viidakosta.

Lue myös: Selviytyjät Suomessa käsittämätön shokkikäänne! Julkkiskilpailija päätti itse jättää pelin kesken - Juuso Mäkilähde ällistyi: "Aiot siis luovuttaa pelin?" - ”En enää pysty tähän kilpailuun”

Katso Artun video artikkelin lopusta!

Sen sijaan Sara Sieppi, Miss Suomi vuosimallia 2011, tuntuu saavuttaneen itselleen vakaan aseman heimossaan.

Kuinka ollakaan, Seiskan viidakkoreportteri löysi Saran aivan sattumalta ötököitä kuhisevan viidakon kätköistä. Hän kertoi reportterillemme kauhunhetkistään ja jopa hetkittäisestä kuolemanpelostaan, mutta korosti toisaalta myös kisan ainutlaatuisuutta.
Tarttuipa seikkailusta mukaan myös muutama uusi ystävä.

Selviytyjät Suomen 3. tuotantokausi sunnuntaisin Nelosella klo 19.30.

 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Eetu Ampuja
Kuvat:
Eva-Liisa Orupöld

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!