Suomen Pomo piilossa alkaa tänään: luvassa toteutettuja unelmia ja herkkiä hetkiä!

Telkkari | 07.09.2016 14:20

Pomo piilossa -ohjelman suomalainen versio starttaa tänään Nelosella kello 20. Ideana on, että yritysten johtohahmot paneutuvat alaistensa työnkuviin ja sen myötä oppivat yritystensä toimintavoista. Lopuksi pomo palkitsee hänet vakuuttaneet alaisensa upeilla palkinnoilla, joten herkiltä tilanteilta ei jakson loppupuolella voida välttyä.  

Ensimmäisessä jaksossa ISS-kiinteistöpalveluiden toimitusjohtaja Jukka Jäämä esittää Kalevi Tiristä, jonka peitetarinana on Uusi duuni -tosi-tv-sarja, jossa uranvaihtoa harkitseva henkilö tutustuu uuteen alaan.

Jukka tapaa viikon aikana neljä työntekijäänsä, joista yksi on esimieskoulutuksesta kiinnostunut baristana työskentelevän Sushan Shretha.

 

Kuva: Nelonen

 

Pelkäsi perheensä menehtyneen

Susu on kotoisin Nepalista, missä hänen perheensä joutui massiiviseen maanjäristykseen viime vuonna. Aluksi Susu ei saanut yhteyttä perheeseensä, minkä vuoksi Suomeen 2007 opiskelemaan muuttanut mies pelkäsi jo pahinta. Onni on, että Susun äiti sekä muu perhe selvisivät luonnonkatastrofista, mutta huoli on kova.

- Äiti kuulosti surulliselta. Muutama päivä sitten hän kertoi sairastuneensa. Haluaisin mennä tapaamaan äitiäni ja pitää hänestä huolta, mutta en voi jättää työtäni täällä Suomessa. Olisi hienoa, jos äiti pääsisi käymään Suomessa, mutta siihen tarvittaisiin paljon rahaa. Anteeksi, minä ikävöin häntä todella paljon, Susu murtuu kesken haastattelun.

 

Pomo palkitsi

Kuten sarjan konseptiin kuuluu, lopuksi peitetehtävissä ollut pomo palkitsee alaisensa haluamallaan tavalla.

- Haluan maksaa äidillesi matkan Suomeen, että hän pääsee itse näkemään kuinka sinulla menee täällä, Jukka Jäämä lupaa.

- Tämä on todellakin suuri yllätys minulle. En ole nähnyt äitiäni vuosiin, ja hän on aina halunnut tulla käymään, mutta siihen ei ole ollut mahdollisuutta. En oikein osaa sanoa mitään, Sushan kertoo.

Pomo piilossa -ohjelma keskiviikkoisin Nelosella kello 20.

 

 

Teksti:Mariama Bah
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!