fbq
Telkkari
02.02.2022 08:25
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: MTV
huippumalli haussa
Suomen Huippumalli haussa -ohjelma tulee taas: "Kokoon, ikään ja sukupuoleen liittyviä käsityksiä halutaan laajentaa"
Telkkari
02.02.2022 08:25
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: MTV

Legendaarinen Huippumalli haussa -tosi-tv-sarja palaa MTV:n ohjelmistoon ja haastaa muotimaailmaa 2020-luvulle. Nyt etsitään mallia, jolla on edellytykset luoda uraa sekä Suomessa että kansainvälisesti.

Muotimaailma ja sen ihanteet ovat viime vuosina kokeneet suuren muutoksen moninaisempaan suuntaan, siitä hienoina esimerkkeinä Brittien Vogue, Indya Moore, Ashley Graham, Harry Styles ja Halima Aden.

Vuoden 2022 Huippumalli haussa haluaa olla monimuotoinen, aidosti inklusiivinen ja avoin kaikille, joilla on intohimoa ja potentiaalia työllistyä mallina. Kokoon, ikään ja sukupuoleen liittyviä käsityksiä halutaan laajentaa ja niiden sijaan korostaa ihmisten persoonaa, kiinnostavuutta ja muuntautumiskykyä.

– Huippumalli haussa on tehnyt näyttävän paluun useissa eri maissa ja olemmekin erittäin iloisia ja ylpeitä saadessamme tämän kansainvälisen megahitin kanavillemme. Vuoden 2022 Huippumalli haussa -ohjelmassa yhdistyy laadukas visuaalisuus ja muotimaailman glamour koukuttavaa realityviihdettä ja draamaa unohtamatta. Nyt on aika ravistella käsityksiä siitä, kuka voi olla huippumalli vuonna 2022, MTV:n vastaava tuottaja Marjukka Laurila sanoo tiedotteessa.

  
Ohjelman aikana mallit pääsevät näyttämään potentiaalinsa erilaisissa haastetehtävissä, photoshooteissa ja muissa kuvauksissa sekä tietysti catwalkilla. Kaudella mallit saavat mentorointia ammattiin, ja ohjelmassa nähdään laaja kattaus alan huippuammattilaisia valokuvaajina, stylisteinä ja tuomareina.


Haku ohjelmaan on nyt auki. 
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »