Christoffer Forsman on edeltäjäänsä varovaisempi.

Suomen Bachelor Christoffer Forsman paljastaa: Tätä asiaa tapahtuu vähemmän kuin Bachelor-Jonin kaudella – ”Olen varovaisempi”

17.02.2019 16:54

Bachelor Suomen uusi sankari Christoffer Forsman, 31, kertoi Seiskalle, että 17 naisen deittailu samaan aikaan oli henkisesti raskas kokemus. Muutaman kanssa hän päätyi puissailemaan, mutta päätti, ettei lähde televisioon heiluttamaan peittoa.

Lue myös: Uusi Bachelor Christoffer Forsman avautuu suosikkiohjelman kuvauksista: Henkisesti raskasta – ”En heiluttanut peittoa!”

– Olen huono pussailemaan julkisilla paikoilla, joten sitä tapahtuu vähemmän kuin Jonin kaudella. Olen varovaisempi, Christoffer kertoo.

Vaikenee tv-rakkaudesta

Christoffer ei halua vielä paljastaa, löytyykö rakkaus ohjelman kuvauksissa.

– Se selviää, kun katsoo ohjelman. Annoin kaikille mahdollisuuden, ja yritin jakaa huomioni loppuun saakka kaikkien kanssa. Siellä tuli tavattua naisia, joiden kanssa tuskin olisin normaalisti lähtenyt treffeille.

– Olen sen verran vanhanaikainen, että haluan tavata naisen kasvotusten. Saan usein palautetta siitä, etten juurikaan käytä puhelinta. Haluan elää hetkessä!
– Olen sen verran vanhanaikainen, että haluan tavata naisen kasvotusten. Saan usein palautetta siitä, etten juurikaan käytä puhelinta. Haluan elää hetkessä!

 

Yhdellä sinkkukaunottarista oli kymmenenkuinen lapsi, kun hän osallistui sarjan kuvauksiin Turkissa ja Kreikassa.

– Minulle ei ole ongelma, että naisella on lapsia. Totta kai suhtauduin häneen eri tavalla, kun tiesin, että hänellä on todella pieni lapsi.

Lue myös: Nämä naiset tavoittelevat Bachelor-Christofferin sydäntä: mukana Miss Helsinki -kilpailusta tuttu perintöprinsessa – kuvat!

Christofferilla itsellään on takana kaksi pitkää parisuhdetta, joista edellinen päättyi vuosi sitten.

– Olimme yhdessä kaksi vuotta. Tiemme kuitenkin lähtivät eri suuntiin! Olen silti pysynyt exieni kanssa hyvissä väleissä.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Timo Korhonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!