Suomalaiskaunotar luo tv-uraa Saksassa – Petra Arvela valmentaa Suurinta pudottajaa!

Telkkari | 04.04.2020 16:04

Espoosta kotoisin oleva personal trainer Petra Arvela toimi tammikuussa Saksassa alkaneen The Biggest Loser -sarjan (Suurin pudottaja) 11. tuotantokauden valmentajana. Häntä kysyttiin ohjelmaan pian sen jälkeen, kun hän oli maaliskuussa 2019 mukana Superhero Germany -ohjelmassa.

– Suurimman pudottajan tuotantoryhmä oli iskenyt silmänsä minuun ja halusi valmentajaksi. En koskaan ollut kuvitellut tekeväni tv-töitä, Petra kertoo Seiskalle.

Petra luonnehtii itseään todella tiukaksi mutta sydämelliseksi valmentajaksi. – Olen iloinen, että saksalaiset pääsivät näkemään, millainen valmentaja olen.
Petra luonnehtii itseään todella tiukaksi mutta sydämelliseksi valmentajaksi. – Olen iloinen, että saksalaiset pääsivät näkemään, millainen valmentaja olen.

 

Lue myös: Paidattomat kuvat paljastavat kertyneet kilot – tässä ovat Suurin pudottaja Suomi -kilpailijat: mukana Tami Tamminen ja Riitta Väisänen!

Olen tiukka valmentaja

Sarjan leiriosuus kuvattiin Kreikassa Naxosin saarella ja semifinaali sekä finaali Saksassa. Finaali esitettiin Saksan televisiossa maaliskuun lopussa, ja voiton vei saksalainen Daniel Wittlake, joka kilpaili punaisessa Petran joukkueessa.

– Kuvaukset opettivat paljon tv-maailmasta. Aluksi kaikki oli uutta, mutta olen iloinen, että saksalaiset pääsivät näkemään, millainen valmentaja olen. Omasta mielestäni olen valmentajana todella tiukka mutta sydämellinen.

 

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Petran albumi ja Instagram
Jaa Artikkeli:
Petra Arvelasuurin pudottajapersonal trainer

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!