Telkkari
Katso videot!

Strippari Annemari riisuutui härskissä Salatut elämät -kohtauksessa - konkarinäyttelijä Raimo Grönberg upotti päänsä rintoihin: ”Ei siinä ujosteltu!”

27.03.2018 08:15

Raimo Grönbergin Salatuissa elämissä näyttelemä Gunnar Mustavaara ajautui muutama viikko sitten esitetyssä jaksossa striptease-luolan viettelyksiin, mikä sai osan suosikkisarjan faneista hermostumaan.

Raimolta löytyy ymmärrystä katsojien reaktiolle, vaikka hän toteaakin tekevänsä vain töitä.

– Kyllähän Salkkarit on mennyt vähän ronskille linjalle. Ei sitä käy kiistäminen, mutta minulle kyse on vain työstä. Se oli arvattavissa, että palautetta tulee herkemmin. Miehiltä on tullut kannustusta, mutta naiset ovat taas hävenneet, Raimo sanoo.

Oikea strippari

Striptease-kohtauksessa Tamaran roolia tulkitsi Annemari Laaksonen. Taiteilijanimeä Donna Heart käyttävä nainen on ammattistrippari.

– En ole ikinä käynyt strippipaikassa, mutta Annemari suoriutui roolistaan loistavasti. Silloin kun takapuolen piti heilua, se heilui, eikä siinä ujosteltu. Se oli hänelle ihan selvää pässinlihaa, kehuu Raimo.

Rivo kohtaus tuli Raimolle yllätyksenä. Hän korvasi aiemmin Gunnaria näytelleen Antti Sepän viime syksynä.

– En olisi uskonut, että Gunnarista on tuollaiseen. Ajattelin Gunnarin suhteen Ullan kanssa olevan herkempi ja aidompi, mutta nyt hahmosta on tehty varsinainen pelimies.

Kun Raimo pestattiin Salkkareihin, hän ei ollut seurannut koko sarjaa.

– Kaikki oli opeteltava. Alku oli ihan hulabaloota. Onneksi vaimoni tytär on sarjan fani. Hän oli hyvänä apuna.

Säikähti syöpäepäilyä

Raimo jäi eläkkeelle viime vuonna, mutta on nyt työllistetympi kuin koskaan.

Salkkareiden lisäksi hänet nähdään Ylen uudessa Karppi-tv-sarjassa. Raimo kuvaa parhaillaan myös Kari Tapion elämästä kertovaa elokuvaa, jossa hän näyttelee edesmenneen laulajalegendan isää.

– Teen viittä työtä putkeen. Maskeeraajat ovat kieltämättä kovilla, Raimo naurahtaa.

Raimo itse ei vauhtia pelkää, vaikka hän luuli jo sairastuneensa haimasyöpään loppuvuodesta 2016. Kananmunan kokoinen kysta osoittautui vesikystaksi.

– Virtaa riittää, hän myhäilee.

 

Teksti:Juhamatti Nieminen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!