Hyppää pääsisältöön
Katso kuva!
Veronica Verho ja VilleGalle olivat ravintolassa.

Söpö pari! Veronica Verho ja VilleGalle romanttisella illallisella öky-hotellissa – kuva!

JVG-tähti Ville Galle ja Tanssii tähtien kanssa -kisaaja Veronica Verho olivat viime torstaina romanttisella illallisella Helsingin Hakaniemen Hilton-hotellissa.

– Rakastavaiset nauttivat silminnähden toistensa seurasta, Seiskalle ihastellaan.

Veronica ja VilleGalle illallisella.

Lue myös: Kuvat! VilleGalle kannusti Veronica-rakastaan Tanssii tähtien kanssa -katsomossa – hempeää kuhertelua lähetyksen jälkeen!

Parhaillaan suositussa Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa kilpaileva Veronica kertoi äskettäin Seiskalle, että VilleGalle on tarjonnut rakkaalleen äärimmäisen tärkeää tukea miljoonaohjelman aiheuttaman ruljanssin keskellä.

– Kun rinnalla on ihminen, joka on kokenut samoja asioita ja käynyt samoja asioita läpi, ymmärtää hän paremmin, mistä hänelle kerron. Tanssii tähtien kanssa on sellainen projekti, jossa jokaisen on heittäydyttävä täysillä mukaan siihen, että aloitamme tanssitreenit tyhjästä ja esiinnymme miljoonayleisölle. On todella tärkeää, että kotona on ihminen, joka ymmärtää myös epävarmuuteni, Veronica kertoi.

Lue lisää: TTK-tähti Veronica Verho saa tukea VilleGallelta: Rakkaani ymmärtää epävarmuuteni!

 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Lukija ja Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!