Sokkiuutinen tosi-tv-faneille: Uuden The Bachelor -kauden kuvaukset peruttu - suosikkiohjelman poikamies ja sinkkukaunottaret oli jo valittu!

Telkkari | 06.11.2020 12:21

Tänä vuonna MTV3-kanavalle siirtyneen suositun deittiohjelman The Bachelorin uuden tuotantokauden kuvaukset on peruttu kaikessa hiljaisuudessa.

Seiskan tietojen mukaan ohjelmaa varten oli jo ehditty valita uusi unelmien poikamies ja myös kuvauksiin lähtevät sinkkunaiset oli valittu, mutta kausi ei tule toteutumaan ainakaan vielä.

Seiskan saamien tietojen mukaan kuvausten oli tarkoitus tapahtua tänä vuonna Kreikassa, mutta koronan takia kuvaukset vähintäänkin siirtyvät tulevaisuuteen. Kuvaukset peruuntuivat vain iltaa ennen suunniteltujen kuvausten alkua.

MTV3 tiedotti ohjelman rekrytointivaiheesta maaliskuussa.

- The Bachelor saapuu seuraavaksi näyttävästi MTV3-kanavalle. Nyt kaivetaan esiin kaikki rakastumaan valmiit 25-35-vuotiaat sinkkumiehet, joista yksi on Suomen seuraava Bachelor. Sekä hänelle että ohjelman sinkkunaisille ohjelma on unohtumaton elämys ja ainutlaatuinen mahdollisuus, joka voi muuttaa elämän, tiedotteessa kerrottiin.

- The Bachelor on maailmanlaajuinen menestys, supersuosittu deittailuformaatti, jossa hurmaava sinkkumies etsii Sitä Oikeaa. Maailmalla huippusuosittua ohjelmaa on tehty vuodesta 2002 lähtien yli 20 eri maassa. Ohjelmassa rakkautta etsivä sinkkumies pääsee tapaamaan hänelle valittuja ihania sinkkunaisia ja tutustumaan heihin. Tavoitteena on löytää naisten joukosta Se Oikea, MTV3 tiedotti ohjelmasta maaliskuussa.

Seiska tavoitti tänään perjantaina The Bachelor -ohjelman vastaavan tuottajan Mirko Baas kommentoimaan kuvausten peruuntumista.

- En voi kommentoida ohjelmaan liittyviä asioita vielä tässä vaiheessa. Maikkari tiedottaa ohjelmien ilmestymisestä, kun se on ajankohtaista. Uusista ohjelmista tiedotetaan luultavasti lähiaikoina, Baas kertoi Seiskalle.

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:MTV3
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!