Sokkikäänne: Janna ulos illan Tähdet, tähdet -lähetyksestä! "Jouduin sairaalahoitoon"

Telkkari | 22.10.2017 18:00

Laulaja Janna jää pois sunnuntai-illan Tähdet, tähdet -lähetyksestä. Laulaja kertoi asiasta Instagramin Insta Stories -osiossa sunnuntaina. MTV vahvisti poisjäännin hieman myöhemmin verkkosivuillaan.

- Rakkaat! Muhun iski eilen äkillinen virus joka veti niin heikkoon kuntoon, että jouduin sairaalahoitoon. En pääse osallistumaan illan Tähdet tähdet- lähetykseen, Janna kirjoitti Insta Stories -osiossa ja jatkoi:

- Harmittaa ja surettaa aivan järjettömästi, että mun taival ihanassa musiikkiohjelmassa päättyy näin, mutta nyt on lääkärin määräyksestä levättävä ja hoidettava itseni kuntoon. Lähetän kaikille rakkaita terveisiä ja ihanille artistikollegoille paljon onnea illan esityksiin! 

MTV:n uutisen mukaan Jannan jatko ohjelmassa ei suinkaan katkea tähän, vaan hänet nähdään ohjelmassa viikon päästä, mikäli hänen terveytensä sen sallii.

Sunnuntain jaksosta on poissa myös Tomi Metsäketo, joka sai ohjelmasta lähtöpassit Seiskan paljastaman kourintakohun takia.

LUE: Tomi Metsäketo ulos Tähdet, tähdet -ohjelmasta! Kourintakohu kävi kalliiksi

LUE: Tomi Metsäkedolta raju tilitys Tähdet, tähdet -potkuista: anelee anteeksiantoa kourintakohusta - avautuu liiallisesta juhlimisestaan! 

LUE MYÖS: Järkyttyneiden naisten rajut tilitykset Tomi Metsäkedosta: Tähdet, tähdet -laulaja kouri, vaati seksiä ja solvasi!

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!