Telkkari

Soivatko hääkellot Big Brother -Eevikselle ja Jukalle? Häädeltyltä Tarinalta suorat sanat: "En tietenkään toivo ystävälleni tuollaista"

02.10.2019 18:31

Kyseessä ovat tietenkin Jukka ja Eeva-Leena, jota myös Eevikseksi kutsutaan. Eevis ystävystyi BB-talossa olonsa aikana Tarinan kanssa, joka saatiin Niko Saarisen luotsaaman BB-VALVOMON vieraaksi pian häätönsä jälkeen. 

Jaksossa Tarina analysoi kaksikon suhdetta ja erityisesti sitä miten eri tavoin Jukka ja Eevis puhuivat tosistaan. 

jukka ja eeva-leena

Katso myös: BB-VALVOMO: Niko Saarisen piinapenkissä Eeva-Leena - häpeämätöntä puhetta vessaseksistä ja kyseenalaisesta hygieniasta!

- Suhde oli mielenkiintoinen. Eevikseltä kuulin, että se oli hänen puoleltaan lähinnä fyysistä. Jukasta en ottanut selvää, mutta sen pistin merkille, että Jukka puhui kyllä kovin eri asioita riippuen tilanteesta ja asukkaasta. Se tuntui musta aika pahalta, koska en tietenkään toivo ystävälleni tuollaista. 

Lue myös: BB-VALVOMO - oliko Tarina ärsyttävä vai väärinymmärretty hahmo? Totuus lohduttomasta itkukohtauksesta ja syväanalyysi omasta ärsyttävyydestä!

Tarina tarttuu muutama viikko sitten tapahtuneeseen tilanteeseen, jossa Eevis kertoi Tarinalle Jukan sanoneen seuraavasti: Lähden täältä, jos Eevis lähtee. 

- Sen jälkeen Jukka kuitenkin sanoo, että se on oikeastaan vaan hyvä asia, jos Eevis lähtee. Siinä tilanteessa koin, ettei se ollut minun asiani puuttua toisten ihmisten ihmissuhteisiin, varsinkin, kun kyse oli kuulopuheista. En minä tiedä, mitä he ovat kahden kesken keskustelleet. 

Niko ja Tarina leikkivät myös ajatusleikkiä, jossa Jukka ja Eeva-Leena menisivät naimisiin. 

- Jos Eevis pyytäisi minua morsiusneidokseen, suostuisin heittämällä. Arvostus Eevistä kohtaan on niin korkea, että olisin vain niin kiitollinen ja otettu siitä, että hän haluaisi mut hänen morsiusnedokseen. 

- Emmä kyllä usko, että he oikeasti menisivät naimisiin. Ei se ainakaan siltä vaikuttanut tuolla talossa. 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Eva-Liisa Orupõld
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!