fbq
Telkkari
05.06.2018 19:32
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press
Sinkkuelämää
Sinkkuelämää täyttää 20 vuotta: tältä sarjan päätähdet näyttävät nykyään – kuvat!
Telkkari
05.06.2018 19:32
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press

HBO:n klassikkosarja Sinkkuelämää täyttä 20 vuotta huomenna keskiviikkona (6.6.).

Candance Bushnellin samannimiseen romaaniin perustuva tv-sarja sai ensi-iltansa 6. kesäkuuta 1998. Sarjan päätähtinä nähtiin Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kim Cattrall ja Kristin Davis.

Sarjassa seurattiin neljän ystävyksen, Carrien, Mirandan, Charlotten ja Samanthan elämää New Yorkissa, ja heidän ihmissuhdesotkunsa olivat sarjan pääteema. Sinkkuelämää-sarjaa tehtiin kaikkiaan kuusi tuotantokautta, ja sarja on voittanut lukuisia palkintoja.

Lue myös: Sinkkuelämää 3 -elokuva käsikirjoitettiin jo valmiiksi – Sarah Jessica Parker paljastaa: Kaikki on peruttu!

 

Rajuja riitoja kuvauksissa

Vaikka Sinkkuelämää-sarjassa näyttelijöiden kemiat toimivat täydellisesti, oli tilanne täysin päinvastainen kameroiden ollessa pois päältä. Etenkin Kim Cattrallin ja Sarah Jessica Parkerin välit olivat suorastaan jäiset.

Lue myös: Sinkkuelämää-tähti Kim Cattrall todella vihaa kollegaansa Sarah Jessica Parkeria – viiltävä kirjoitus sosiaalisessa mediassa!

Tietojen mukaan Kim tunsi olonsa eristetyksi sarjan kuvauksissa. Sarah Jessica Parker ja Cynthia Nixon tunsivat toisensa jo ennen sarjan alkua, ja he ottivat Kristin Davisin mukaan ryhmäänsä. Kimin suojelijana toimi sarjan luoja ja tuottaja Darren Star, joka jätti tehtävänsä toisen tuotantokauden jälkeen. Tilalle palkattiin Sarah Jessican ystävä Michael Patrick King, ja Kim jäi yksin.

Katso myös: Kääk, miltä Sinkkuelämää-sarjan Mr. Big näyttää nykyään - paparazzi iski rannalla! Tunnistaisitko Chris Nothia näistä kuvista?

Huhujen mukaan ensimmäinen Sinkkuelämää -elokuva oli jäädä kokonaan tekemättä, koska Kim ei halunnut olla mukana koko projektissa. Tietojen mukaan hän ei halunnut tehdä elokuvaa, koska Sarah Jessica oli kohdellut häntä niin huonosti sarjan kuvauksissa.

− Kim ei pidä yhteyttä yhteenkään Sinkkuelämää-kollegaansa, Kimin lähipiiristä kerrottiin New York Postille viime lokakuussa.

 

Sarah Jessica Parker vuonna 1998 (vas.) ja 2018
Kim Cattrall vuonna 1998 (vas.) ja 2018
Cynthia Nixon vuonna 1998 (vas.) ja 2018
Kristin Davis vuonna 1998 (vas.) ja 2018
Tilaa Seiskan uutiskirje! »