fbq
Telkkari
12.04.2018 14:56
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Nelonen Media
Selviytyjät Suomi
Selviytyjissä kauden rajuin riita – kansainvälinen tuotantotiimikin ihmeissään hurjasta käänteestä: ”Toinen vieressä näyttää persettä, sä keskisormea!”
Telkkari
12.04.2018 14:56
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Nelonen Media

Sunnuntain Selviytyjät Suomi -jaksossa koetaan koko kauden rajuin yhteenotto.

Sunnuntain jaksossa kilpailu koskemattomuudesta käy kuumempana kuin kertaakaan aikaisemmin. Vaikka kyse on yksilökilpailusta, yhdistivät toistensa kanssa liittoutuneet kilpailijat voimansa halutun lopputuloksen saavuttamiseksi.

Lue myös: Olisitko uskonut? Kaikki Selviytyjät Suomi -kilpailijat eivät tiedä kilpailun loppuratkaisua – Cristal Snow: Ollaan ihan pimennossa!

 

Varo juonipaljastuksia!

Koskemattomuustehtävässä nähdään sokkeloinen rata, joka kilpailijoiden on kuljettava täyttääkseen eri kokoisia astioita vedellä. Kilpailun säännöt ja rata antavat mahdollisuuden taktikoinnille, jonka kilpailijat hoksaavat nopeasti.

Katja Ståhl, Sampo Kaulanen, Kimmo Vehviläinen ja Janni Hussi yhdistävät voimansa estääkseen Juhana Helmenkalastajaa voittamasta koskemattomuutta. Juhana saa Ilari Sahamiehestä itselleen apurin kilpailussa etenemiseen.

Käsittämätön juonittelu ja tiimityö yhden kilpailijan voiton estämiseksi sai paikan päällä olleen kansainvälisen keskustuotannon hämmästymään. Nelosen tiedotteen mukaan useiden maiden Selviytyjiä kuvannut tiimi ei ollut nähnyt vastaavaa taktikointia yhden pelaajan sabotoimiseksi.

Kilpailun jälkeen juontaja Juuso Mäkilähde ottaa koko joukon puhutteluun ja pyytää selitystä kilpailun tapahtumiin. Kaikkien tunteet käyvät kuumina, ja tilanteesta puhkeaa kauden rajuin välienselvittely.

Katja kiistää väitteet siitä, että he olisivat pelanneet liittojen mukaan. Juhana ei hyväksy Katjan selitystä.

− Jos sä et tuossa vaiheessa tiennyt pelaavasi likaista peliä, niin on hirveän hankala miettiä, tiedätkö ylipäätään, kun kävelet eteenpäin, että mihin olet menossa. Teillä kenelläkään Kimmoa lukuun ottamatta ei ole minun kunnioitustani tästä pelistä, Juhana täräyttää saaden Katjan nauramaan.

− Katjahan tätä ei ymmärrä, mutta sinulla on niin paljon ymmärtämättömiä asioita täällä olemassa, että se on sinulle ihan ok ja hyväksyttävää, Juhana jatkaa.

Sampo ärsyyntyy Juhanan kommenteista.

− Jos sanot, että pelkästään Kimmo ansaitsee kunnioituksesi niin… Sampo sanoo ja näyttää Juhanalle keskisormea.

− Sä voit liittyä siihen samaan seurueeseen. Toinen vieressä näyttää persettä, sä näytät keskisormea, Juhana meuhkaa.

Sanasota ei ota laantuakseen, ja Juuso joutuu keskeyttämään tilanteen.

Selviytyjät Suomi Nelosella sunnuntaisin klo 20.30.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »