Selviytyjien heimoneuvosto paljasti pahan selkäänpuukotuksen – tämä kilpailija pelattiin tylysti ulos ennen loppusuoraa!

Telkkari | 29.04.2018 21:50

Selviytyjät Suomi -jakson (29.4.) loppu muistutti katsojia kilpailun vaatimasta, armottomasta juonittelusta.

Selviytyjät Suomessa loppu alkaa häämöttää, ja kamppailu kilpailun voitosta käy kuumempana ja kierompana kuin koskaan. Viisi jäljellä olevaa kilpailijaa yrittävät pitää kiinni solmimistaan liitoista ennen illan heimoneuvostoa.

Lue myös: Jymypaljastus: Tässä ovat uudet Selviytyjät Suomi -kilpailijat - mukana nämä 16 julkkista! Matka autiosaarelle alkoi juuri nyt!

− Täällä menee nuppi sekaisin. Luulet voivasi luottaa ihmisiin, ja seuraavaksi epäilet jo itseäsikin. Jännä, että on niin vähän jäljellä, ja pää on niin sekaisin. Vaikka luulisi, että tämä selkiytyy, mutta peli alkaa vasta nyt. Nämä ovat ne kovimmat päivät. Nyt pitää pelata kovaa ja jopa hieman törkeästi, jos haluaa voittaa, Janni Hussi pohti ennen iltanuotiota.

Lue myös: Olisitko uskonut? Kaikki Selviytyjät Suomi -kilpailijat eivät tiedä kilpailun loppuratkaisua – Cristal Snow: Ollaan ihan pimennossa!

Häpeilemätöntä juonittelua

Katja Ståhl on pelännyt lähtöpasseja jo usean heimoneuvoston ajan. Janni puhui hänelle yhteisestä liitosta, joka pitäisi heidät mukana pelissä loppuun asti. Samaan aikaan hän puhui muun muassa Kimmo Vehviläiselle huijanneensa Katjaa törkeästi ja aikovansa äänestää tämän ulos kilpailusta.

Pieleen mennyt koskemattomuuskilpailu nosti Katjan stressitason maksimiin. Ohjelman juontaja Juuso Mäkilähde kysyikin häneltä heimoneuvoston aikana, miten paljon koskemattomuuden menettäminen harmittaa.

− No kappas, kun harmitti varmaan juuri sen takia, koska se olisi ollut aika tärkeä, Katja sanoi ennen äänestyksen alkua.

Heimoneuvosto

Katja joutui jättämään kilpailun saatuaan kolme ääntä. Sampo Kaulanen sai kaksi ääntä. Janni ei pysty peittelemään syyllisyyttään, sillä Katja arvasi joutuneensa häpeilemättömän juonittelun uhriksi ja saaneensa Jannilta veitsen selkäänsä.

Janni Hussi

− En voittanut Selviytyjiä, mutta viiden parhaan joukkoon pääseminen on ensi vuonna 50 vuotta täyttävältä perheenäidiltä ihan hyvä suoritus, Katja sanoi äänestyksen jälkeen.

Selviytyjät Suomi Nelosella sunnuntaisin klo 20.30.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Nelonen Media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!