Telkkari

Selviytyjät-kuvaukset tulivat juontaja Juuso Mäkilähteelle haastavaan aikaan: Oli valmis kieltäytymään juontopestistä perhetilanteen takia!

10.01.2018 20:06

Selviytyjät Suomi -sarjan juontaja Juuso Mäkilähde osallistui helmikuussa Nelosella alkavan sarjan kuvauksiin haastavaan aikaan perhe-elämän kannalta, sillä hänen puolisonsa oli kuvausten aikaan viimeisillään raskaana. Sarja kuvattiin kesä-heinäkuun aikana Filippiineillä, kun Juuson ja hänen puolisonsa toinen lapsi syntyi elokuussa.

-  Laskimme vaimon kanssa, onko minun mahdollista edes osallistua sarjan tekoon perheenlisäyksen takia. Kun minulle tarjottiin aikoinaan pestiä, kysyin ensimmäisenä puolisoni mielipidettä. Olisin ollut valmis kieltäytymään pestistä, jos vaimo olisi näyttänyt punaista valoa. Perhe merkitsee minulle enemmän kuin töiden tekeminen, Juuso kertoi Seiskalle Selviytyjät-sarjan lehdistötilaisuudessa.  

LUE: Pokeritähti Ilari Sahamies aloitti rankan kuntokuurin – yrittää laihtua ennen kesää 15 kiloa: Olen ikuisella dieetillä!

Lapsista ja puolisosta erossa oleminen oli Juusolle kaikista raskainta kuukauden kestäneen kuvausrupeaman aikana.

- Jo lähtö kuvauksiin oli paha. Luojan kiitos kuvauksissa oli sen verran kiire, etteivät kotiasiat pyörineet koko ajan mielessä. Jos olisi ollut vähänkin enemmän vapaa-aikaa, olisi iskenyt suurempi koti-ikävä, joka pääsi nyt iskemään aaltoina. Toisin kuin kilpailijat, sain olla yhteydessä perheeseen. 

Tänä keväänä Juusoa työllistää iltapäivälähetysten juontaminen Radio Suomipopilla.

- Kaikista työkuvioista en edes vielä tiedä. Toivon, että Selviytyjät-sarja saa jatkoa, Juuso toteaa. 

Selviytyjät Suomi Nelosella 4.2. alkaen


 

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Ari Lahti
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!